To je to što me zanima!

Kelavina drama: Iskočilo mi je rame, vraćali su ga na terenu

U posljednjoj minuti utakmice rumunjskog kupa hrvatskom golmanu Ivanu Kelavi iskočilo je desno rame. Odmah je odveden u bolnicu gdje su ga morali uspavati kako bi mu vratili rame
Vidi originalni članak

Nevjerojatno, sve je već bilo riješeno, vodili smo 2-0, posljednja minuta... Ma teren je bio katastrofalan, da je bio bolji ne bi ništa bilo. Ovako, iskočilo mi je rame. Obranio sam jedan udarac i rame je samo proklizalo. Odmah na terenu su mi probali vratiti, ali nije išlo. Morao sam u bolnicu, rekao nam je Ivan Kelava.

Bivši golman Dinama sjajno brani u rumunjskom Iasiju. Nažalost Kup utakmica protiv trećeligaša Slobozije stajat će ga najmanje tri tjedna stanke. Unirea iz Slobozije, ako vam pomaže, 140 kilometara od Bukurešta, ima nešto što se uz malo mašte može nazvati travnjak. Ledina na kojoj bi trebalo zabraniti sva natjecanja, osim možda konjskih utrka. 

Kelavin Iasi je rutinski pobijedio 2-0, no pobjedu je skupo platio. Nakon ozljede je iznesen s terena i prebačen u obližnju bolnicu gdje su ga morali uspavati. U Smrtonosnom oružju Mel Gibson, odnosno, Martin Riggs, sam sebi namješta rame. 

- Pa nisam ja Mel Gibson. To samo on može, ha, ha... Dobio sam anesteziju kako bi mi vratili rame. Sad je ok, no problem je spavanje, moram spavati u polusjedećem položaju - rekao je Kelava.

Oporavak bi trebao trajati tri tjedna pa će Ivan propustiti sljedeće tri utakmice, koliko ih je ostalo do kraja prvog dijela rumunjskog prvenstva. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nikopolidis_71 29.11.2017.

    Normalno da se ozlijedio kad on pri izvodjenju, nazovi parade, padne graciozno ko vreca pijeska. Cudo da mu se to vec ranije nije dogodilo

  • Davor_92 29.11.2017.

    Nisi ti Mel Gibson, ti si mel langetu

  • ćiro legenda 29.11.2017.

    gledao sam utakmicu i teren nije ništa lošiji od kranjčevićeve ili zaprešića a slobozia je ipak treća liga a ne prva. i nije neka vukojebina nego 100 km autoputom do mamaie - ljetovališta na crnom moru mallorca u malom jadran se s kamenjarom punom ježeva može sakriti pred tim dugačkim pješčanim plažama

Komentiraj...
Vidi sve komentare