To je to što me zanima!

Drama na Etihadu: Evakuirali stadion uoči susreta s Barcom

Iako su prve informacije bile kako se radi o dojavi o bombi, ispostavilo se da je u pitanju greška na protupožarnom alarmu. Etihad je spreman za utakmicu Cityja i Barcelone u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Nepuna tri sata uoči utakmice Manchester Cityja i Barcelone u Ligi prvaka, policija je ispraznila stadion Etihad. Iako su prve informacije iz Engleske bile kako se radi o dojavi o bombi, ispostavilo se kako se upalio protupožarni alarm.

Kako se to dogodilo u 17:50 sati, na stadionu je bio mali broj ljudi, tek zaposlenici Cityja i mali broj navijača. Svi su nakon evakuacije smješteni na sigurno.

Kako piše Daily Mirror, bila je to lažna uzbuna, a nakon što je policija za svaki slučaj pregledala stadion, ljudi su se počeli vraćati na tribine. Večeras se na utakmici Cityja i Barcelone očekuje preko 60.000 navijača...

U svibnju raznijeli dio Old Trafforda

Englezi ništa ne prepuštaju slučaju. U svibnju Manchester United i Borunemouth trebali su igrati posljednje kolo Premiershipa, ali Old Trafford je evakuiran nakon što je u zahodu pronađen sumnjiv predmet.

Pirotehničari su kontroliranom eksplozijom raznijeli jedan od zahoda na kultnom stadionu Uniteda, a ispostavilo se kako je predmet zapravo bio rekvizit lažne bombe zaboravljen od ranije, nakon vježbe. 

Barem je to službena verzija priče...

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 01.11.2016.

    događa se

  • Kringe 01.11.2016.

    Svih 5 navijaca Citya je na sigurnom.

  • Frenkyy 01.11.2016.

    Ma koja bomba? ISIL i Al qaeda su sponzori Barce! Najvjerniji navijači!

Komentiraj...
Vidi sve komentare