To je to što me zanima!

Drama u Real Madridu: Marca tvrdi da Kova ne želi trenirati

Mateo Kovačić u više je navrata pričao s trenerom i čelnicima kluba koji su upoznati s njegovom željom za odlaskom jer želi igrati više. No ne puštaju ga u drugi klub pa se Mateo odlučio na radikalan potez
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić vratio se u Real nakon odmora, ali odlučio je da neće trenirati dok se ne riješi njegov status! Doznaje to madridska Marca, tvrdeći da je Mateo došao u ponedjeljak ujutro u kamp Valdebebas i odlučio da više neće nositi Realov dres!

Do daljnjega.

Madridska Marca, najčitaniji španjolski sportski dnevnik, tradicionalno blizak Realu s uglavnom provjerenim izvorima i vijestima oko 'kraljevskog kluba', ovu je vijest stavio na naslovnicu internetskog portala.

Kovačić, dodaje se, ne razumije stav kluba da ga ne pusti, te je spreman učiniti korak dalje u svom zahtjevu da ode. Hrvatski veznjak triput je razgovarao s trenerom Lopeteguijem, u više navrata i s čelnicima Reala koji su upoznati s njegovom željom za odlaskom jer želi igrati više, ali ne puštaju ga jer je čvrsto vezan ugovorom.

Pa je Mateo odlučio - bojkotirati treninge.

Podsjetimo, na sličan je način Luka Modrić ishodio svoj transfer iz Tottenhama, samo tada se znalo da ga želi Real.

Ima li Kova novi klub u rukavu? Vremena nema previše...

Idi na 24sata

Komentari 76

  • frament 07.08.2018.

    ako ovako se nastavi, ništa od njegove daljnje karijere?

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 07.08.2018.

    ..Hahahaha..drama u Madridu zbog Kovačića ?!?..nijesu dramili ni zbog odlaska Ronalda , a tek će zbog njega..nije igrao ni za Vašu reprezentaciju na Svetskom prvenstvu, a Real da drami ?!?..e do mojega..

  • bianconeri_zgb 07.08.2018.

    Do kraja ugovora na tribine hahaha pa ti pjevaj borbene, koda realu znaci koji milijun kaj ce izgubit na tebi, fino na tribinicu pa navijaj još2,3 godine koliko mu vec ugovor traje, masu tih kvazi zvjezdica se u današnje vrijeme dižu iznad klubova koji im placaju masne pare da bi na kraju oni nekaj odbijali, odbijas? Ok 10 milijuna eura ti se odbija od ugovora opet odbijas? Bum jos 10 pa cemo vidjet ko ce bit iduci

Komentiraj...
Vidi sve komentare