To je to što me zanima!

Drama u Maksimiru: Penali su bili kobni za Dinamo...

Ako "modri" prođu Sheriff ulaze u 4. pretkolo Lige prvaka. Ako tamo ispadnu, ulaze u Europsku ligu. Utakmica počinje u 20 sati, live je na 24sata.hr
Vidi originalni članak
DINAMO: Lončarić - Vrsaljko, Bišćan, Cufre, Mesarić - Etto, Badelj, Sammir, Ademi, Rukavina - Slepićka
SHERIFF: Stojanov - Vranješ, Fred, Samardžić, Branković - Diedhiou, Nadson, Erokhin, Adamović, Volkov - Franca

Počela je ključna utakmica Dinama, uzvrat protiv moldavskog Sheriffa u 3. pretkolu LP-a na Maksimiru pred 10.000 navijača.
Sammir je u 4.minuti nabacio, Bišćan pucao, ali sjajno brani golman Sheriffa!  Sammir je ukrao loptu u 11. minuti, ali je njegovo dodavanje prema Slepićki presjekao branič Sheriffa.
GOL! Sheriff vodi 1-0 u 16. minuti! Izgubljena lopta 'modrih' na sredini, Volkov je izašao pred Lončarića i mirno zabio.
Sammir i Slepićka pucali su, no njihovi udarci išli su kraj gola. Dinamo je stisnuo i traži izjednačenje. Igrači Sheriffa već su počeli s izležavanjem po terenu, a tek je 25. minuta.
Badelj je imao sjajnu priliku u 30. minuti. Bio je sam, ali pucao je kraj skamenjenoga golmana Sheriffa. Slepićka je u 38. sjajno pucao, ali opet Stojanov brani! Gotovo je prvo poluvrijeme.
Počelo je drugo poluvrijeme.
Penal za Dinamo u 55.! Sammir je ubacio, a povlačenje Samaržića na Bišćanu u 11 metara nizozemski sudac označio je kao penal.
GOL! Sammir zabija za 1-1!
Sammir je sada sjajno dao Slepićki, ali na njegovu povratnu kasni Etto. Dinamo je bolji nakon gola za 1-1.
Sammir je sjajno pucao, ali nema gola. Odmah nakon toga puca i Slepićka, ali ništa. U međuvremenu je Badelj pao u 11, ali sudac ovaj put ne pokazuje na penal. Dinamo sve više stišće. Gotovo je. Igrat će se produžeci.
Počeo je prvi produžetak! Sheriff je zaprijetio u 95., ali nema gola. kakva prilika sammira u 104. minuti! Slepička je propustio, a Sammir s 11 metara puca, no Stojanov fenomenalno brani! Gotov je prvi produžetak. Počeo je drugi produžetak. Nakon njega, ako ostane ovako, penali će odlučivati pobjednika. Opet prilika za Dinamo! Sammir je dao Slepićki, ali Stojanov opet nevjerojatno brani. Pucao je Ibanez u 111., ali opet kraj gola. Još dvije minute i penali će odlučivati o pobjedniku. Gotovo je. Penali!

PENALI

Prvi će pucati Dinamo. Kapetan Bišćan je zabio. Samardžić zabija za 1-1. Sammir je namjestio loptu i Stojanov mu je obranio. Stojanov je pucao, ali kolega mu brani! Badelj puca i... Stojanov brani opet. Volkov namješta loptu i promašuje cijeli gol! Cufre će pucati. I zabio je majstor! Franca puca. I zabio je za 2-2. Ibanez se sprema pucati. I kakav gol. 3-2! Adamović za goste, i zabio je. Etto puca... i gol! 4-3! Za goste Vranješ zabija za 4-4. Callelo puca i zabija! 5-4! Nikolić za Sheriff, 5-5. Vrsaljko puca... i Stojanov brani. Meč lopta za Sheriff. Vranković puca i Lončarić brani! Dodo puca... I stativa! Gotovo je. Sheriff je zabio.


Idi na 24sata

Komentari 73

  • Mister No 04.08.2010.

    Navijam za Dinamo i danas i sutra...

  • Philly76 04.08.2010.

    komaa bolje bi penale izvodili 10-godišnjaci -.-\'\'\'\' od 9 nsamo 5 pogodit ajmee sramotaaa

  • mrki100 04.08.2010.

    Koje si dijete Zbunjeni Tony iz Zagreba si i nisi išo na tekmu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare