To je to što me zanima!

Drama u nadoknadi: Bezjak u 93. donio pobjedu Riječanima

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 26. kola MAXtv Prve lige Rijeka je na Rujevici pobijedila Osijek 2-1 golom Romana Bezjaka u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ostala je na -5 od Dinama
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka sekundama su bili udaljeni od velikog boda protiv Rijeke. Antonio Perošević u 89. je minuti, nakon što ga je u šesnaestercu domaćina oborio Mateo Bertoša, iz penala pogodio za 1-1.

No "bijelo-plavi" nisu zadržali koncentraciju do kraja. U trećoj minuti sudačke nadoknade Odise Roshi ubacio je za Romana Bezjaka, a Slovenac zabio 12. prvenstveni gol kojim je izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca HNL-a iza Ilije Nestorovskog (Inter Zaprešić, 16 golova).

Bio je to završetak turbulentnog drugog poluvremena kojeg je švicarski Hrvat Mario Gavranović, nakon tri neiskorištene šanse, otvorio vodećim golom za Kekovu momčad u 52. minuti.

Rijeka je tako zadržala pet bodova minusa za Dinamom, a u sljedećem kolu 12. ožujka gostuje kod Istre 1961 u regionalnom derbiju. Osijek će, pak, na svom terenu igrati protiv Intera.

- Zasluženo smo pobijedili. Kada pobijediš na ovakav način pomazi te i sreća, ali prije svega vjera igrača da mogu doći do pobjede. Previše smo nervozni bili kroz utakmicu, previše smo vremena trošili na rasprave. Čestitke igračima što su dobili ovu utakmicu - rekao je Matjaž Kek nakon utakmice.

MAXtv Prva liga, 26. kolo:

  • Rijeka - Osijek 2-1 (Gavranović 52', Bezjak 90+3' /  Perošević 89' (pen.))

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 136

  • bbbbbrrrrr 07.03.2016.

    Gavranovic je kralj, najdrazi igrac u Hnlu, svaka cast Rijeci na ovom transferu....

  • Darko Fućak 07.03.2016.

    Ovo je uistinu ljigava liga cim se. Rijeka približi Dinamu doslovno svaku utakmicu je podkradaju a za Dinamo se sude sumljivi penali i jos puno toga. Da slucajno Rijeka ima isti kriterij suđenja kao Dinamo bila bi 10 bodova ispred njega.

  • depeche_mode 07.03.2016.

    I ptice na grani valjda znaju stanje u hnl sudackoj krim organizaciji ali ne mogu oni toliko navlacit za dinamo koliko mi mozemo golova pozabijati..FF

Komentiraj...
Vidi sve komentare