To je to što me zanima!

Drama u raju: Potukli se igrači, klub kaznio Draymonda Greena

U utakmici protiv Clippersa, Green je pokupio loptu u obrani i jurnuo u napad, Durant mu je vikao da mu doda loptu. Zločesti Draymond nije htio dodati, a onda ju je uskoro i izgubio...
Vidi originalni članak

Svi misle da je u Golden State Warriorsima kao u bajci, sve bajno i krasno, ali nije baš. Puno je tamo zvijezda i teško je svima ugoditi, a da se netko ne žali. Čim nema malog šefa Stepha Curryja, odmah nered u svlačionici.

Draymond Green uzeo je skok u obrani nekoliko sekundi prije kraja utakmice protiv Clippersa i krenuo prema suparničkom košu. Vikao mu je Kevin Durant kao lud da mu doda loptu, ali Green kao Green (čitaj tvrdoglav) odlučio je sam to riješiti i na kraju je izgubio loptu. I Warriorsi su na kraju izgubili u produžetku 121-116, što je dovelo do nesuglasica u raju.  Warriorsi su to odlučili sve smirit kaznivši Greena s utakmicom kazne i oduzimanjem jedne plaće.

No, ono što je sve zantrigriralo su su riječi Duranta početkom produžetka gdje su mu stručnjaci pročitali s usana riječi "Zbog ovoga i odlazim."

Počeli su se međusobno vrijeđati, a navodno je sve eskaliralo u svlačionici gdje se dvojac skoro potukao.

- Ti ćeš svejedno otići ovo ljeto, to ti je cilj - vikao mu je uvijek prgavi Green.

Na kraju su to Warriorsi riješili gospodski i kaznili šašavog Draymonda s jednom utakmicom kazne i oduzeli mu jednu plaću.

- Ma neću vam ništa reći. Ionako ćete napisati ono što sami želite - ljut je bio na novinare Green. 

- Želim ostaviti u "kući" ono što se dogodilo. Sezona je dugačka i ne brinem se previše.  Što se dogodilo, dogodilo se, Idemo dalje, želim samo igrati košarku - rekao je pomirljivi Durantula.

DrayMagic i zmija su navodno sve izgladili i u miru nastavljaju svoj put prema još jednoj obrani naslova. Poraz protiv Clippersa im je bio treći u sezoni i trenutno su na omjeru 11-3.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kranksvester 15.11.2018.

    Bome, policija ih je morala razdvajati kako su se žestoko potukli.. razgovarali na klupi, a još napišete "skoro se potukli u svlačinonici" .. otkad je to potući se i skoro potući se isto? I ja sam isto skoro kupio bitcoine 2009. godine kada nisu praktički vrijedili ništa, ali na kraju nisam.. jesam ja milijunaš sada?

  • flipper 14.11.2018.

    Naslov: Potukli se igrači. Tekst: Skoro se potukli u svlacionici. Palac gore za novinarstvo

  • potparol.fr 14.11.2018.

    Draymond nije tvrdoglav nego prgavac s jako niskim stepenom inteligencije . Da ne budem grublji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare