To je to što me zanima!

Dijamantu provalili u kuću dok je igrao, unutra bili žena i djeca

I dok je Bosanski dijamant obavljao dužnost u Reggio Emiliji utrpavši Sassuolu dva komada u pobjedi 3-1, njegova obitelj proživljavala je horor scene u njihovoj vili u Rimu
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko konačno je posložio sve kockice otkad je stigao na Čizmu. Napadač Rome bio je na meti kritika prošle sezone, a sada je apsolutni hit u Italiji. U sjajnoj je formi i s deset golova drži titulu najboljeg strijelca 'vučice', ali i Serie A.

I dok je Bosanski dijamant obavljao dužnost u Reggio Emiliji utrpavši Sassuolu dva komada u pobjedi 3-1, njegova obitelj proživljavala je horor scene u njihovoj vili u Rimu. Džekina supruga Amra Silajdžić čula je kako provalnici obijaju bravu i ulaze u kuću, a u trenutku provale bila je unutra s djecom, prenose talijanski mediji.

Čula je buku i pozvala policiju, a nasreću nije došla u kontakt s provalnicima. Sve što su uspjeli odnijeti bilo je 500 eura i dizajnerska torbica. Policija istražuje slučaj i uskoro bi se trebalo znati više. Pogotovo kada su u pitanju Romini igrači. Ovo nije prvi put da se dogodila pljačka, isto je proživljavao i Radja Nainngolan, koji živi u kraju gdje i Džeko. Njemu je ukradeno 100 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ONEL 28.10.2016.

    Zvijerka je Dzekson oduvijek bio ,)

  • pfc 28.10.2016.

    Dobro da nisu konvertabilne marke odnijeli

  • It's kišing 28.10.2016.

    Otkud mu 500 eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare