To je to što me zanima!

Drama u Višnjiku: Zeko je 'zbrisao' opakim lovcima

Jesan ti reka? Moralo je ovako završiti, govorio je jedan navijač Zadra kojeg jednostavno ništa nije moglo utješiti. A već su pripremali feštu od jutra
Vidi originalni članak

Zec je stigao 'ispod peke', kako zbog oblika zovu dvoranu u Višnjiku, ali na posljetku je ipak, u stilu Zekoslava Mrkve zbrisao opakim lovcima. U Zadru je sve bilo spremno za proslavu trećeg naslova prvaka, pilo se i pjevalo od jutra, atmosfera se nabrijavala do maksimuma. No, ispostavilo se kako su to sve bile prazne nade.
- Jesan ti reka? Moralo je ovako završiti - govorio je jedan domaći navijač dok mu je prijatelj anemično vrtio glavom. Zadrane jednostavno ništa nije moglo utješiti.
- Baš sam tužan. Nismo odigrali kako sam očekivao. Ozljeda Boise bila je ključna, bez njega su nam šanse minimalne - rekao je trener Zadra Danijel Jusup.
Zaista, od kada je Gruzijcu sa slovenskom putovnicom, otišlo lijevo koljeno u prvoj četvrtini utakmice, Zadrani su ostali bez igre ispod koša. Da stvar bude gora, u nastavku im je potpuno stao i šut. Car, Perić i Stipčević zajedno su pogodili tri od 31 ispaljene lopte.
- Katasttrofa! Podlegli smo atmosferi. Znam da treba vjerovati da nije gotovo, ali... - neutješan je bio Hrvoje Perić.
Osim Boise koji je završio sezonu, ozljedio se i Jamont Gordon, no udarac u rame koji je dobio nije bio niti izbliza tako ozbiljan.
- Malo me boli ali bit će OK - rekao je Amerikanac koji je zabio 25 koševa, a poslije utakmice nije mogao skinuti smiješak s lica:
- 'Majstorica' će biti teška. Zadrani su sigurno ljutiti zbog domaćeg poraza, ali mi ćemo obraniti teren. Pritisak sigurno nije na nama, doma igramo odlično.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • boys 08.06.2010.

    hahaha tak vam i treba naivci lakomi,nije vam cibona cedevita...

  • JAX 08.06.2010.

    znao sadm da će zadar prokockat prednost

  • jrash 08.06.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare