Obavijesti

Sport

Komentari 8

Drama u Višnjiku: Zeko je 'zbrisao' opakim lovcima

Drama u Višnjiku: Zeko je 'zbrisao' opakim lovcima
1

Jesan ti reka? Moralo je ovako završiti, govorio je jedan navijač Zadra kojeg jednostavno ništa nije moglo utješiti. A već su pripremali feštu od jutra

VIDEO

Zec je stigao 'ispod peke', kako zbog oblika zovu dvoranu u Višnjiku, ali na posljetku je ipak, u stilu Zekoslava Mrkve zbrisao opakim lovcima. U Zadru je sve bilo spremno za proslavu trećeg naslova prvaka, pilo se i pjevalo od jutra, atmosfera se nabrijavala do maksimuma. No, ispostavilo se kako su to sve bile prazne nade.
- Jesan ti reka? Moralo je ovako završiti - govorio je jedan domaći navijač dok mu je prijatelj anemično vrtio glavom. Zadrane jednostavno ništa nije moglo utješiti.
- Baš sam tužan. Nismo odigrali kako sam očekivao. Ozljeda Boise bila je ključna, bez njega su nam šanse minimalne - rekao je trener Zadra Danijel Jusup.
Zaista, od kada je Gruzijcu sa slovenskom putovnicom, otišlo lijevo koljeno u prvoj četvrtini utakmice, Zadrani su ostali bez igre ispod koša. Da stvar bude gora, u nastavku im je potpuno stao i šut. Car, Perić i Stipčević zajedno su pogodili tri od 31 ispaljene lopte.
- Katasttrofa! Podlegli smo atmosferi. Znam da treba vjerovati da nije gotovo, ali... - neutješan je bio Hrvoje Perić.
Osim Boise koji je završio sezonu, ozljedio se i Jamont Gordon, no udarac u rame koji je dobio nije bio niti izbliza tako ozbiljan.
- Malo me boli ali bit će OK - rekao je Amerikanac koji je zabio 25 koševa, a poslije utakmice nije mogao skinuti smiješak s lica:
- 'Majstorica' će biti teška. Zadrani su sigurno ljutiti zbog domaćeg poraza, ali mi ćemo obraniti teren. Pritisak sigurno nije na nama, doma igramo odlično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu