To je to što me zanima!

Drama u zadnjim sekundama: Je li Zagreb oštećen u Nantesu

Samo nam naši rukometaši mogu priuštiti šokove kakve su proživljavali navijači Zagreba. Igrači Kasima Kamenice ostali su u Nantesu bez bodova u zadnjim sekundama, no čini se da su se s pravom žalili
Vidi originalni članak

U posljednjih 19 sekundi Zagreb je jučer u Nantesu ušao s jednim golom zaostatka (27-26) i napadom za bod koji bi im potpuno preokrenuo sezonu punu problema. Kasim Kamenica u napad je poslao sedam igrača, izvadio je golmana, a na time-outu čulo se i da loptu treba držati u igri do samog kraja te pucati po golu tek pri isteku vremena.

Lopta dolazi do Marija Vuglača, Bjelovarčanin fantastično pogađa i Zagreb ima veliki bod u džepu. Do kraja je ostalo još 13 sekundi, ali Zagreb nema golmana na golu. Nantes ide na brzi centar, loptu uzima iskusni Nijemac Dominik Klein i fantastično zabija gotovo sa centra u prazan gol. No ni tu nije kraj drami. Zagreb još ima osam sekundi za napad, igrači jure na centar, Kontrec trči u kontru, skače gotovo s pozicije lijevog krila, puca vrlo dobro, ali sjajni Dumoulin brani i ostavlja bodove u Francuskoj.

Zagreb se žestoko buni, a kasniji pregled snimke otkriva i da je ljutnja hrvatskog prvaka bila vjerojatno i opravdana. Pri udarcu Tina Kontreca na gol pod njega je uletio Rock Feliho i da je to bila bilo kakva drugačija situacija, a ne zadnja sekunda u kojoj bi nabrijani domaćin mogao ostati bez pobjede, suci bi sigurno pokazali na sedmerac i isključili Feliha.

Ovako, Zagrebu ostaje samo da tuguje i sjedne na dno skupine A s novim izgubljenim bodovima u posljednjim sekundama. Šteta, prava šteta, jer Zagreb je jučer odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone i zaslužio je čak i pobjedu.

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikluk20 20.11.2017.

    očiti sedmerac a baš me briga....

  • MateCro 20.11.2017.

    Necu to komentirati, ali mislim da je kontrec trebao bolje reagirati s obzirom da mu je pozicija bila vrlo dobra. Šutira na lijevi gornji kut gdje se je njihob golman već plasirao i obranio a imao je i bolji izbor frk po desnoj ili kroz noge.

  • WerewolfQueen 20.11.2017.

    Ista situacija kao i kod CPL. Baš bzv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare