To je to što me zanima!

Drama u zraku: Hajdukovci morali sletjeti zbog kvara!

Pri polijetanju za Zagreb avionu Croatia Airlinesa otvorio se prtljažnik i avion je počeo gubiti visinu, objavili su iz kluba. Iz zračne luke to demantiraju
Vidi originalni članak

Premda je Hajdukova službena internetska stranica objavila da su igrači doživjeli dramu nakon slijetanja iz splitske zračne luke, čini se da sve skupa i nije bilo baš tako dramatično. Barem tako uvjeravaju odgovorni u zračnoj luci.
U u tekstu naslovljenom "Drama hajdukovaca kod polijetanja" stoji kako su se zrakoplovu Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 na sto metara visine otvorila vrata prtljažnika, kako je zrakoplov počeo gubiti visinu, no pilot ga je srećom uspio prizemljiti. Isto tako stoji i kako su igrači bili šokirani i preplašeni te da su stajali na pisti čekajući da zrakoplov bude pregledan.
- Niti su se vrata zrakoplova otvorila, niti je bilo opasnosti za putnike i zrakoplov, niti je bilo tko stajao na pisti i čekao popravak - odlučno je demantirao pomoćnik direktora zračne luke Pero Bilas i dodao:
- Nakon uzlijetanja upalila se lampica indikatora otvorenosti vrata i pilot je, kao što je uobičajeno u takvim slučajevima, vratio zrakoplov na pistu. Niti su vrata bila otvorena, niti je pao tlak u kabini, niti je zrakoplov gubio visinu. Za vrijeme tehničkog pregleda svi su putnici ostali u zrakoplovu, čiji je kompjutor resetiran i na taj način je otklonjen kvar. A putnici su, nakon kraćeg čekanja, u istom zrakoplovu, poletjeli prema Zagrebu - zaključio je Bilas, nezadovoljan nekorektnošću onih koji prenose dezinformacije.
- Cijela zračna luka je u pripravnosti. Kako zbog velikog broja zrakoplova koji dolijeću i poleću, tako i zbog tragične željezničke nesreće koja se dogodila u Rudinama. Dodatne drame nam u ovom trenutku zaista nisu potrebne - kaže Bilas.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _marin32_ 25.07.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • sprinterica 24.07.2009.

    ma super da je sve dobro prošlo, sam nam je na ovaj crni petak još to trebalo

  • mlatimudan 24.07.2009.

    @hrvatska koji si ti glp.@romanista ti si sto posto u pravu ali bi ja nešto doda i da su svi ljudi imali padobran i preživjeli a avion da je pa na tvoju kuću a u njoj da si bija ti i svi koje voliš i opet da si ti preživija a ostatak nije pa da vidiš kako je nekoga izgubiti srami se šljamu jedan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare