To je to što me zanima!

Dramatično do četvrte pobjede u nizu: Medveščak srušio Amur

Hrvatski sastav trenutačno drži 11. poziciju na 'Zapadu' sa 59 bodova, deset manje od osme pozicije koja vodi u doigravanje, a do kraja regularnog dijela još je 14 utakmica
Vidi originalni članak

U susretu 46. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su u dramatičnom ogledu u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Amur 3-1 (0-1, 0-0, 3-0) ostvarivši četvrtu uzastopnu pobjedu.

Gosti su poveli u 13. minuti golom Jurija Nazarova i sve do 45. minute držali su prednost. Tada je izjednačio Tomislav Zanoški. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika Alexandre Bolduc je golom 24 sekunde prije kraja doveo 'medvjede' u vodstvo.

U posljednjim trenucima susreta Lukas Lessio je zabio u praznu mrežu za konačnih 3-1. 

Momčad Amura, pod vodstvom trenera Andreja Martemjanova, četvrti put je gostovala u Zagrebu, a dosad su iz 'Ledene' uzeli pet bodova.

Medveščak već sutra očekuje novi ispit kada u 'brlog' dolazi Admiral. 

Hrvatski sastav trenutačno drži 11. poziciju na 'Zapadu' sa 59 bodova, deset manje od osme pozicije koja vodi u doigravanje, a do kraja regularnog dijela još je 14 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NEOPISIVO 05.01.2017.

    Četvrta pobjeda za redom. Otišla četiri ponajbolja igrača, a tim Meveščaka sve motiviraniji, borbeniji i bolji. Nije važno što odlaze svi kvalitetniji čim dobiju ponudu, kada ostaje okosnica ne toliko kvalitetnih ali vrlo karakternih profesionalaca koji se svaku utakmicu bacaju na glavu kao da im je posljednja u životu. Volim te dečke zato što se bore, a ne zato što pobjeđuju. Nije mi jasno zašto ih Zagrebčani više ne vole i ne gledaju. Meni je žao što će zato morati ubuduće igrati u nižem rangu, a Zagrebčanima valjda nije. Mnogi će zažaliti zbog ovakvoga odnosa prema jednom pravom klubu, ali vjerojatno će biti kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare