To je to što me zanima!

Dražen Anzulović sporazumno raskinuo ugovor s Cibonom

LINIJOM MANJEG OTPORA Nakon dva teška poraza od Borika i Zadra nešto je trebalo mijenjati. Dražen Anzulović više nije trener Cibone. Mjenja ga Danijel Lutz
Vidi originalni članak

Minus 23 u Jazinama protiv Borika, minus 23 u Draženovu domu protiv Zadra. Dva puta u sedam dana Cibona je zadarskim momčadima ''platila PDV'', a zatim je Dražen Anzulović tu ''potrošnju'' platio poslom. Niti tri mjeseca nakon što je došao kao vatrogasac, Zula je okončao svoj drugi mandat u najtrofejnijem hrvatskom klubu.

- Nismo bili nezadovoljni njegovim radom, ali nakon dva takva rezultata nešto je trebalo učiniti. A znate da je najlakše promijeniti trenera – rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović, koji se nada pozitivnom šoku među igračima.

Nije ni čudo, treba im nekakav šok da ih razdrma, jer izgledaju zaista užasno otkako ih je napustio Rok Stipčević. Koliko god je tijekom sezone Zadranin znao izgledati smiješno, Cibona je bez njega potpuno izgubljena. Baš kao i cijela sezona, jer igrači djeluju kao da jedva čekaju da završi. A nastave li ovako, završit će prije doigravanja.

Nije Zula za to kriv, no nije ni uspio razbuditi momčad u ova tri mjeseca. Na početku mandata nanizao je tri lijepe pobjede, ali završio ga je s tužnim omjerom 6-10, koji je u skladu s prvim dijelom sezone. Umjesto njega nekakvo čudo pokušat će izvesti Danijel Lutz, višegodišnji pomoćnik u Ciboni. No čak i ako se pokaže košarkaškom verzijom Josea Mourinha, teško će s ovakvom momčadi napraviti obrat iz meksičkih sapunica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • europav22 27.03.2011.

    tako je markoo_sb! perasović je raskinuo s efesom i treba ga pothitno vratit jer on je onaj koji ce naucit te klince kako se treba ponasat!kod perasovića je samo rad, rad i rad... da mu daš juniore on bi napravio čudo s njima

  • Superteška 26.03.2011.

    Nikome nadati raskid ugovora. Svima plaću vezati uz rezultat.

  • micko1 26.03.2011.

    Di je ona bakica sa šalom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare