To je to što me zanima!

Dražen Biškup uzima 'štafetu' i započinje pohod na prvu ligu

PROMJENE Nogometaši Gorice ostali su bez Ilije Lončarevića i prvog strijelca Tomislava Kiša, ali ambicije su ostale iste: plasman u Prvu hrvatsku nogometnu ligu
Vidi originalni članak

Puna tri mjeseca prošla su od kraja drugoligaške jeseni, a današnjim ogledom Gorice i Imotskog (15 sati, KreatorTV) počet će proljetni dio prvenstva. Goričani s vrha kreću u lov na Prvu HNL.

- Proljeće će biti teško i naporno, u to ne treba sumnjati - kaže trener Gorice Dražen Biškup, koji je nakon odlaska Ilije Lončarevića preuzeo vodeću momčad druge lige.

- Inter, Sesvete i Cibalia također imaju svoje računice i ambicije, među njima treba tražiti i naše najveće konkurente za ulazak u prvu ligu, ali nismo slučajno upravo mi na vrhu tablice nakon jesenskog dijela - ambiciozan je Biškup.

Gorica je tijekom zimske stanke ostala bez prvog strijelca lige Tomislava Kiša, no uspjela se i pojačati. Iz Catanije je došao Mirko Livaja, brat poznatijeg napadača Rubina Marka.

- Pojačali smo se ciljano, imam 22 igrača na koje mogu ozbiljno računati. Imotski će danas biti nezgodan, neće se unaprijed predati, ali mi smo prvi, igramo doma i tako ćemo se ponašati - kaže Biškup.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • El Tractor 01.03.2015.

    I ta ekipa koja uđe će biti kanta za napucavanje, logično.

  • X-Life 28.02.2015.

    Kad skuzis da je Maglica dobio prednost u odnosu na Kiša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare