To je to što me zanima!

Drmića kaznili s dvije utakmice, spreman i pun motiva za finale

Josip Drmić ima još jednu riječku misiju - dignuti Rabuzinovo 'Sunce' pred morem riječkih navijača. Disciplinci HNS -a kaznili su ga s dvije utakmice, a Drmić gori od želje da pobijedi Hajduk u finalu kupa
Vidi originalni članak

Josip Drmić igrat će finale kupa u Splitu protiv Hajduka 26. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Jubilarni riječki dres

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Disciplinci Hrvatskog nogometnog saveza sjajnog su napadača Rijeke kaznili s dvije utakmice neigranja zbog udaranja Stefana Simića u nedavnom Jadranskom derbiju na Rujevici. Morat će platiti i 5000 kuna.

To znači da Goran Tomić na njega ne može računati u subotu u Koprivnici i posljednjem kolu kod kuće s Hrvatskim dragovoljcem, ali može u utakmici za trofej.

POKRIJTE SE UŠIMA Rijeku su iznevjerili najiskusniji. Tomić: Mogao sam ih mijenjati petoricu nakon 20-ak minuta...

Odlično će Drmiću, u pripremi za finale, leći humanitarna utakmica koju će Rijeka u srijedu 18. svibnja odigrati s reprezentacijom Ukrajine.

Drmić je vrhunski profesionalac i sportaš koji želi pobjede, koji želi trofeje. Živci su mu pukli kada su, nakon što se njegova Rijeka već oprostila od borbe za naslov, stvari krenule žestoko nizbrdo u 0-3 porazu od Hajduka prošle nedjelje na Rujevici pa je napravio nedopustivo - stisnuo pljusku protivniku i momčad ostavio s igračem manje.

Nekadašnji švicarski reprezentativac dan kasnije je bio očajan i zbog poraza i zbog svog poteza pa to rekao i predsjedniku i suigračima i trenerima.

Drmić gori od želje da tu jedinu mrlju u svojih godinu i pol dana na Kvarneru ispere vrhunskom partijom u svom stilu u finalu kupa koje će najvjerojatnije biti i oproštaj s bijelim dresom kojem je dao - iznimno puno.

REAKCIJE S RUJEVICE Tomić: Hajduk je bio puno bolji, a crveni Drmića je sve usmjerio

Predviđanja da je izlaskom s travnjaka nakon isključenja u derbiju odigrao svoje zadnje minute za Rijeku pokazala su se netočnima. Josip Drmić ima još jednu riječku misiju - dignuti Rabuzinovo 'Sunce' na Korzu pred morem oduševljenih riječkih navijača.

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Tomislav Tomasic 11.05.2022.

    Namjerno udaranje i direktan crveni karton, 3-5 utakmica stoji u službenom pravilniku HNS-a....

  • Imbra Grabarić Presvetli 11.05.2022.

    jope pokralo ajduka. prvo mu udrilo stefana, pa mu dalo da igra i jope im natrpa mrižu.

  • SPALATINO 11.05.2022.

    Bolje da igra finale pa da vidimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare