To je to što me zanima!

Drogba: Lovimo United, a lovina je sve bliže i bliže

Manchester United sedam kola prije kraja bježi Chelseaju pet bodova, a Arsenal je nakon niza neuvjerljivih izdanja pao na treće mjesto
Vidi originalni članak

Primili smo gol iz zaleđa, ali se ne predajemo. Ništa nije gotovo, mi se sasvim sigurno nećemo predavati dok god budemo u prilici, rekao je Arsene Wenger nakon poraza od Chesleaja i zaostatka od šest bodova za Manchester Unitedom, čiji trener Ferguson blista.
- Mogu samo zapljeskati svojim igračima. Ali ne zaboravite da su u igri za naslov i dalje tri momčadi. Bit će gusto, do zadnjega kola - izjavio je Sir Alex nakon pobjede nad ove nedjelje očajnim Liverpoolom, koji je svojim nastupom odlično pokazao zašto već odavno nije u igri za naslov. Menadžera Rafu Beniteza nije naljutio potez Javiera Mascherana kojega otočki mediji jednostavno nazivaju - glupim. Crveni karton dobio je zbog prigovora.
- Nitko od nas ne razumije zašto je dobio drugi žuti karton. Pitao je suca što se dogodilo, a ovaj ga je poslao u svlačionicu.
Junak vikenda je Drogba, dvostruki strijelac protiv Arsenala.
- Neka se čuvaju u Manchesteru. Lovimo ih, a lovina je sve bliža i bliža. Još dolaze k nama u London, a kad ih ovdje 'nagazimo’... - rekao je Didier Drogba, koji je svjestan da će utrka do naslova biti vrlo neizvjesna.
- Moramo paziti i na Arsenal, i oni su još uvijek živi - kaže napadač koji je s dva gola riješio derbi na Stamford Bridgeu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare