To je to što me zanima!

Drogbi novi ugovor; Rafa neće u Atletico; Allegri 'prijeti' Patu

Nema šanse da ga u klubu puste. Čim se imenuje ime novog menadžera, jedna od prvih stvari koje će se napraviti jest produljenje s Drogbom, kaže izvor blizak klubu
Vidi originalni članak

Bjelokošćanski veteran Didier Drogba (33) vrlo će vjerojatno u Chelseaju okončati svoju karijeru, piše londonski tabloid The Sun...

Iako je ugovorno vezan još samo godinu dana, a medijski su se spominjali njegovi potencijalni transferi u Real Madrid i Tottenham, engleski list se poziva na izvor blizak klubu koji kaže:

- Nema šanse da ga u klubu puste. On je jedan od najboljih svjetskih napadača. Čim se imenuje ime novog menadžera, jedna od prvih stvari koje će se napraviti jest produljenje ugovora Drogbi.

Trenutno Drogba zarađuje oko 130.000 funti tjedno, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 11 golova i 15 asistencija u 36 premierligaških nastupa. Sezonu ranije ponio je epitet najboljeg premierligaškog strijelca s 29 golova. Boje kluba sa Stamford Bridgea Drogba brani od 2004. godine kada je stigao iz Marseillea.

Allegri upozorio Pata i Cassana

Trener AC Milana Massimiliano Allegri odaslao je upozorenje dvojici svojih nogometaša da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...

Riječ je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu.

Cassano je u siječnju prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u talijanskoj reprezentaciji, u dresu "rossonera" rijetko je započinjao susrete.

- Zabio je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva mjeseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrijednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvijezda uz Pazzinija, ovdje u Milanu mi imamo puno zvijezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kojeg status "nedodirljivog" ima tek Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično izmjenjivali Alexandre Pato i Robinho.

- Pato je ove sezone zaista napravio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A, op.a.), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija, op.a.) mora odigrati barem 30 puta u sezoni. Ne treba se mijenjati jer mu je tek 21 godina, ali mora igrati konstantnije. Nevjerojatno je kvalitetan, a sposoban je još puno napredovati - zaključio je Milanov strateg.

As: Benitez odbio klupu Atletica

Rafael Benitez, bivši trener nogometaša Valencije, Liverpoola i Intera, odbio je mjesto trenera Atletico Madrida, prenosi španjolski dnevnik As...

Nakon odlaska Quiquea Sancheza Floresa u Atleticu su u potrazi za novim trenerom, a kao jedna od najvećih želja uprave madridskog kluba spominjao se 51-godišnji Benitez koji je bez posla od prosinca prošle godine kada je dobio otkaz u Interu.

Navodno je Benitez odbio Atleticovu ponudu jer mu je želja vratiti se u englesku Premierligu, a klub koji mu je zapeo za oko je Aston Villa, budući je vrlo vjerojatno da će aktualni menadžer kluba iz Birminghama Gerard Houllier zbog zdravstvenih problema biti prisiljen napustiti svoju poziciju.

U Atleticu će se tako sada okrenuti drugim trenerskim opcijama, a medijski najčešće spominjani favoriti su Luis Enrique i Gregorio Manzano.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gator 01.06.2011.

    Ovo je odlična vijest za Chelsea, Drogba je u stanju odigrati još dvije solidne ako ne i odlične sezone.

  • t99 31.05.2011.

    pa to su samo novinari pisali bezveze da ce otici negdje, tko prati chelsea kao ja zna da drogba ostaje i koliko ga GAZDA cijeni, a od trenera jedino scolari-neznalica ga nije volio. i svi ostali vide koliko on znaci za chelsea, jos ako turska izgubi u petak pa da hiddink dode, nemoze bit bolje!! ustvari moze, neka dode jedan vezni igrac :)

  • DeDa_5 31.05.2011.

    još bolje što neće doć benitez samo bi upropastio atletico bolje da im dođe luis enrique

Komentiraj...
Vidi sve komentare