Obavijesti

Sport

Komentari 8

Drogbi novi ugovor; Rafa neće u Atletico; Allegri 'prijeti' Patu

Drogbi novi ugovor; Rafa neće u Atletico; Allegri 'prijeti' Patu
1

Nema šanse da ga u klubu puste. Čim se imenuje ime novog menadžera, jedna od prvih stvari koje će se napraviti jest produljenje s Drogbom, kaže izvor blizak klubu

VIDEO

Bjelokošćanski veteran Didier Drogba (33) vrlo će vjerojatno u Chelseaju okončati svoju karijeru, piše londonski tabloid The Sun...

Iako je ugovorno vezan još samo godinu dana, a medijski su se spominjali njegovi potencijalni transferi u Real Madrid i Tottenham, engleski list se poziva na izvor blizak klubu koji kaže:

- Nema šanse da ga u klubu puste. On je jedan od najboljih svjetskih napadača. Čim se imenuje ime novog menadžera, jedna od prvih stvari koje će se napraviti jest produljenje ugovora Drogbi.

Trenutno Drogba zarađuje oko 130.000 funti tjedno, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 11 golova i 15 asistencija u 36 premierligaških nastupa. Sezonu ranije ponio je epitet najboljeg premierligaškog strijelca s 29 golova. Boje kluba sa Stamford Bridgea Drogba brani od 2004. godine kada je stigao iz Marseillea.

Allegri upozorio Pata i Cassana

Trener AC Milana Massimiliano Allegri odaslao je upozorenje dvojici svojih nogometaša da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...

Riječ je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu.

Cassano je u siječnju prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u talijanskoj reprezentaciji, u dresu "rossonera" rijetko je započinjao susrete.

- Zabio je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva mjeseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrijednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvijezda uz Pazzinija, ovdje u Milanu mi imamo puno zvijezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kojeg status "nedodirljivog" ima tek Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično izmjenjivali Alexandre Pato i Robinho.

- Pato je ove sezone zaista napravio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A, op.a.), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija, op.a.) mora odigrati barem 30 puta u sezoni. Ne treba se mijenjati jer mu je tek 21 godina, ali mora igrati konstantnije. Nevjerojatno je kvalitetan, a sposoban je još puno napredovati - zaključio je Milanov strateg.

As: Benitez odbio klupu Atletica

Rafael Benitez, bivši trener nogometaša Valencije, Liverpoola i Intera, odbio je mjesto trenera Atletico Madrida, prenosi španjolski dnevnik As...

Nakon odlaska Quiquea Sancheza Floresa u Atleticu su u potrazi za novim trenerom, a kao jedna od najvećih želja uprave madridskog kluba spominjao se 51-godišnji Benitez koji je bez posla od prosinca prošle godine kada je dobio otkaz u Interu.

Navodno je Benitez odbio Atleticovu ponudu jer mu je želja vratiti se u englesku Premierligu, a klub koji mu je zapeo za oko je Aston Villa, budući je vrlo vjerojatno da će aktualni menadžer kluba iz Birminghama Gerard Houllier zbog zdravstvenih problema biti prisiljen napustiti svoju poziciju.

U Atleticu će se tako sada okrenuti drugim trenerskim opcijama, a medijski najčešće spominjani favoriti su Luis Enrique i Gregorio Manzano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom