To je to što me zanima!

Drogbin agent: Pregovaram sa Cityem, nude 24 mil. €

Danas je još igrač Chelseaja, no već sutra možda to ne bude. Do 31. kolovoza i kraja prijelaznog roka će možda biti iznenađenja, kaže agent Seydi
Vidi originalni članak

Didier Drogba (32) već je pet sezona u Chelseaju i omiljen je među navijačima sa Stamford Bridgea. Kako i ne bi bio, kad je u plavom dresu zabio preko 80 golova. No, nije moguće da Drogba napusti klub. Ne postoji klub koji ga ne bi htio dovesti, ali Manchester CIty je realna opcija, bar tako tvrdi Thierno Seydi, agent reprezentativca Obale Bjelokosti.
- Danas je još igrač Chelseaja, no već sutra možda ne bude. Do 31. kolovoza i kraja prijelaznog roka možda bude iznenađenja - kaže agent.
City je doveo tri pojačanja, Silvu, Y. Tourea i J. Boatenga, a bogati arapski vlasnici ne štede. Za Drogbu će ponuditi 24 milijuna eura. Iako je jedan od najboljih svjetskih napadača, već je u godinama, pa bi na Stamford Bridgeu trebali dobro razmisliti što dalje.
- Imao sam razgovore s ljudima iz Manchester Citya i u njegovim godinama je jako važan financijski aspekt. Morat će se poštovati njegove želje.
CIty misli Drogbi dati trogodišnji ugovor vrijedan oko 21 milijun eura. Didier bi imao zajamčeno mjesto u napadu, a za jedno ili dva mjesta borile bi se igračke veličine poput Teveza, Adebayora, Bellamya, Santa Cruza... Ako Drogba ode, Chelsea bi kupio Torresa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_47232 20.07.2010.

    @lecter zar chelsea nije veliki klub ?

  • boixos os 20.07.2010.

    chrome odbio bi čelzi i otišo u Genou

  • boixos os 20.07.2010.

    bljak nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare