Obavijesti

Sport

Komentari 7

Drogbin agent: Pregovaram sa Cityem, nude 24 mil. €

Drogbin agent: Pregovaram sa Cityem, nude 24 mil. €
1

Danas je još igrač Chelseaja, no već sutra možda to ne bude. Do 31. kolovoza i kraja prijelaznog roka će možda biti iznenađenja, kaže agent Seydi

VIDEO

Didier Drogba (32) već je pet sezona u Chelseaju i omiljen je među navijačima sa Stamford Bridgea. Kako i ne bi bio, kad je u plavom dresu zabio preko 80 golova. No, nije moguće da Drogba napusti klub. Ne postoji klub koji ga ne bi htio dovesti, ali Manchester CIty je realna opcija, bar tako tvrdi Thierno Seydi, agent reprezentativca Obale Bjelokosti.
- Danas je još igrač Chelseaja, no već sutra možda ne bude. Do 31. kolovoza i kraja prijelaznog roka možda bude iznenađenja - kaže agent.
City je doveo tri pojačanja, Silvu, Y. Tourea i J. Boatenga, a bogati arapski vlasnici ne štede. Za Drogbu će ponuditi 24 milijuna eura. Iako je jedan od najboljih svjetskih napadača, već je u godinama, pa bi na Stamford Bridgeu trebali dobro razmisliti što dalje.
- Imao sam razgovore s ljudima iz Manchester Citya i u njegovim godinama je jako važan financijski aspekt. Morat će se poštovati njegove želje.
CIty misli Drogbi dati trogodišnji ugovor vrijedan oko 21 milijun eura. Didier bi imao zajamčeno mjesto u napadu, a za jedno ili dva mjesta borile bi se igračke veličine poput Teveza, Adebayora, Bellamya, Santa Cruza... Ako Drogba ode, Chelsea bi kupio Torresa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini