To je to što me zanima!

Drogbu dočekali klanjajući se: I policajci ga 'žicali' autogram

Po dolasku u Šangaj, u kojem će dvije i pol godine igrati za Shenhuu, Didiera Drogbu obožavatelji su dočekali se skidanjem i klanjanjem na koljenima u transu
Vidi originalni članak

U trenutku kad je kročio na kinesko tlo, Didier Drogba dočekan je poput kralja. Ušavši u prostorije aerodroma u Šangaju, više od 300 navijača skandiralo je bjelokošćanskom napadu u nadi da će ga dotaknuti ili dobiti autogram.

Podsjetimo, sada već bivši nogometaš Chelseaja potpisao je ugovor s Shanghai Shenhuom do kraja 2014. godine, a zarađivat će 200.000 funti tjedne plaće.

Koliko je europski prvak s Chelseajem popularan u Kini vidljivo je po atmosferi koja je bila nalik transu. Obožavatelji su se skidali goli, klečali i klanjali se svojem novom ljubimcu.

- U Shanghai Shenhuu sam odlučio doći zbog vlasnika kluba Zhua Juna. Za mene je ovo veliki izazov. Naravno da bi mi bilo lakše da sam ostao u Europi, ali odlučio sam se za Kinu, a novac pritom nije bio najvažnija stvar. Očekujem novi životni stil ovdje. Nadam se da Kini mogu pokazati dio svoje kulture i isto tako preuzeti dio kineske kulture - rekao je Drogba po dolasku u Šangaj.

Drogba je bio do auta prepraćen uz jake policijske snage, a kad ga je policija 'spasila' od divljajuće mase, iskoristila je prilika za velikog golgetera 'užicaju' za autogram.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Medvescak_Zagreb 15.07.2012.

    ako ih je kineza docekalo 300,kod nas da je dosao doslo bi ih 30

  • vozač25 15.07.2012.

    pa on neće mpći mrdnut tamo samo stadion kuća stadion kuća ljudi će ga opsjedat

  • legion 15.07.2012.

    najjači su mi policajci koji traže potpis

Komentiraj...
Vidi sve komentare