To je to što me zanima!

'Drogu nisam okusio u životu! Kokain je slučajno bio u šalici'

Kapetan peruanske izabrane vrste Paolo Guerrero suspendiran je nakon što je, poslije utakmice s Argentinom, u njegovom tijelu pronađen kokain. Tvrdi da nema veze s tim
Vidi originalni članak

Radost koja je zahvatila omaleni Peru kad su njihovi izabranici izborili natjecanje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji iduće godine djelomično se pretvorila u nevjericu kada je Fifa objavila kako je njihov kapetan Paolo Guerrero suspendiran na godinu dana zbog pada na dopinškom testu nakon utakmice protiv Argentine u listopadu.

Svjetska krovna nogometna organizacija potvrdila je kako su u tijelu napadača brazilskog Flamenga pronađeni tragovi nedozvoljenih supstanci, točnije kokaina.

No 33-godišnjak se nije pomirio sa svojom kaznom, već se jasno ogradio od presude te izjavio kako se još uvijek nada odlasku na mundijal:

- Jako sam ljut, ne mogu vjerovati kakva mi je nepravda nanesena. Narušen mi je ugled na privatnom i sportskom planu. Ne mogu vjerovati da se Fifa tako odnosi prema meni - ljuto je i razočarano izjavio Guerrero u intervjuu za O Globo.

POZITIVAN NA KOKAIN Težak udarac za Peru: Na SP bez najboljeg igrača Guerrera!

Zatim je napadač objasnio kako su se sporne supstance našle u njegovom tijelu:

- Nikad u životu nisam uzeo drogu. U Peruu je čaj od koke vrlo popularan te se može popiti svugdje pa tako i u hotelu gdje smo odsjedali. Šalice i čaj bile su svima na dohvat ruke i tako je vjerojatno moja šalica kontaminirana čajem od koke. Ja sam pio crni čaj s limunom, nisam lud da uzimam bilo kakav oblik kokaina - zaključio je kapetan reprezentacije koja bi, prema neslužbenim informacijama, trebala biti jedan od protivnika Hrvatske u pripremnim utakmicama za nadolazeće prvenstvo.

Na kraju je razočareni nogometaš najavio i pravnu borbu:

- Nadam se da će se sve to rasčistiti. Moji odvjetnici i ja smo iznijeli sve dokaze u moju korist.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 13.12.2017.

    Sad ce neki konobar priznat grijeh i fino okoristit svoju familiju..odlicna taktika moram priznat..

  • sasa_bjelov 13.12.2017.

    a ja sam mislio da je moja mama pretjerivala kada mi je govorila da pazim da mi netko ne ubaci drogu u piće.

  • papalino11 13.12.2017.

    maminjo trebal si tu rečenicu zaštiti,vidiš daje sad svi upotrebljavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare