To je to što me zanima!

Drugi hrvatski reprezentativac stigao legendarnom Vujoševiću

Mostarac je u Transilvaniju stigao iz poljske Zielona Gore u kojoj je imao dobru sezonu (11,1 poen u prosjeku). Prethodno je prošao Dinamo Sassari, Gran Canariju, Laboral Kutxu, Budućnost, Cibonu i Široki
Vidi originalni članak

Nakon velikih i nimalo ugodnih borbi za zdravlje Duško Vujošević (60) opet se vraća u trenersko sedlo. Legendarni trener sredinom lipnja preuzeo je rumunjsku Cluj-Napocu, a najnoviji mu je potez u slaganju rostera bilo dovođenje i drugog Hrvata.

Još kad i sam Vujošević, ondje je stigao Karlo Žganec za kojeg mjesta u Cedevita Olimpiji nije bilo, a posljednje je pojačanje Darko Planinić (28).

Mostarac je u Transilvaniju stigao iz poljske Zielona Gore u kojoj je imao dobru sezonu (11,1 poen u prosjeku). Prethodno je prošao Dinamo Sassari, Gran Canariju, Laboral Kutxu, Budućnost, Cibonu i Široki, ali i dao svoj obol u hrvatskoj reprezentaciji.

- Klub me uvjerio u svoje ambicije koje su potpomognute sponzorom (Banca Transilvania), a najviše Aleksandar Rašić (u Cluju od 2016.) te vjerujem u ovaj projekt. Ovo je dobra prilika za mene da opet budem trener, ovaj je sport moj život - rekao je Vujošević uoči početka priprema.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.08.2019.

    Sa njima dvojcom su se najvise usrecili

Komentiraj...
Vidi sve komentare