To je to što me zanima!

Pavić bez senzacije: Bautista Agut donio Španjolcima 1-1

Ante Pavić u drugom meču izgubio je od prvog španjolskog reketa, 16. tenisača svijeta Roberta Bautiste-Aguta 6-4, 6-2, 6-3. Prije njih Franko Škugor pobijedio je Carrena Bustu za 1-0 Hrvatske
Vidi originalni članak

Ante Pavić izgubio je od prvog španjolskog reketa, 16. igrača svijeta Roberta Bautiste Aguta 6-4, 6-2, 6-3. Španjolska je u prvom kolu Davis Cupa u Osijeku izjednačila nakon što je u prvom meču Škugor iznenadio Carrena Bustu.

Pavić koji je s 27 godina debitirao u Davis Cupu i koji je 486. igrač svijeta dobro se držao na početku. No nije mogao ozbiljnije ugroziti Aguta. 

U subotu su na rasporedu parovi. Marin Draganja i Nikola Mektić trebali bi igrati protiv Feliciana Lopeza i Marca Lopeza. U nedjelju će Škugor igrati protiv Bautiste Aguta, a Pavić bi trebao ići na Carrena Bustu.

Krajan: Izvukli smo maksimum

- Izvukli smo maksimum iz prvog dana. Tajno smo priželjkivali dobiti koji meč. To nam za dalje daje veće šanse nego što je izgledalo ujutro prije meča. Vjerovao sam da Ante ili Franko mogu igrati ravnopravno. Anti je bilo preteško, vidjeli ste na kojoj je razini igrao Bautista. Šteta samo za prvi set, što nije odservirao za 5-5. Onda bi i Bautisti bilo teže.

- Franku svaka čast. Iznenadio me razinom koju je držao četiri sata, iako je bio pod pritiskom kao prvi igrač. Morao je spašavati i te meč-lopte, morao je ponavljati poen za pobjedu. Sve je to izdržao - rekao je Željko Krajan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sinke33 03.02.2017.

    Pa zar HRT nema boljeg komentatora od ovog Brune Kovacevica??

  • Dalmacija u srcu 03.02.2017.

    Ja van govorin da će morati proći ove samo zato šta ne igraju purgeri i bosanci. I dajte maknete ovog Kovačevića, pa ovaj navija za Španjolce samo zato šta mu bosanopurgeri ne igraju.

  • 0304 03.02.2017.

    I ovaj Pavić će dati 200% da pobijedi. Sutra bi oni koji imaju karte trebali doći

Komentiraj...
Vidi sve komentare