To je to što me zanima!

Drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo je Ciboni

Iako je Cedevita pobijedila seniore Cibone drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo je 'vukovima' zahvaljujući pobjedama kadeta i juniora u prva dva susreta
Vidi originalni članak

Čak i prije nego su seniori  došli na red  bilo je jasno kako je drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo Ciboni.

Prvo su Cibonini kadeti pobijedili Cedevitine 92-62, a zatim su juniori svladali gradskog rivala 77-46. Time je Cibona osigurala slavlje u drugom izdanju Kupa.

U obje je utakmice među najboljima bio talentirani Cibonin 15-godišnji Lovro Mazalin koji je za kadete zabio 14, a za juniore 20 koševa.

Seniori obranili čast Cedevite

Čast Cedevite spasili su seniori koji su odličnom igrom u drugom poluvremenu uvjerljivo pobjedili 'vukove' 91-77. Posebno se istaknuo 165 centimetara visok Amerikanac Marques Green koji je zabio 20 koševa. Predrag Šuput ubacio ih je 17, Luka Babić 14, a najefikasniji u Ciboni bio je D.J. Strawberry koji je zabio 13 koševa.

- Iako je utakmica na kraju bila revijalna trudili smo se dobiti i to što većom razlikom kako bi se napunili samopuzdanjem uoči ABA lige - rekao je nakon utakmice kapetan Cedevite Marino Baždarić.

U pauzama između četvrtina dodijeljene su i brojne nagrade pa je tako najboljim igračem godine proglašen Dario Šarić, najbolji navijači su Cibonini Smogovci, trener godine je Jasmin Repeša, dužnosnik Nikola Vujčić, poduzetnik Emil Tedeschi, a  nagradu za novinara godine dobio je tandem Sportske Televizije Igor Ćurković i Saša Marić.

Posebe ovacije dobio je Nick Vujicic, motivator koji je u Draženovom domu pozdravio publiku i održao jedan od svojih govora.

Najveća mrlja na ovome natjecanju propusti su organizatora koji nisu priredili konferanciju za novinare poslije utakmice, ni izdali službenu statistiku.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • pawa16 24.09.2012.

    ovaj Mazalin je odličan!

  • No NaMe_4 24.09.2012.

    Hvala HRT-u što su ovaj događaj popratili putem malih ekrana. Sretno i jedinma i drugima u sezoni :)

  • peter_1 23.09.2012.

    cibona je brend a ne davor šuker

Komentiraj...
Vidi sve komentare