Obavijesti

Sport

Komentari 12

Drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo je Ciboni

Iako je Cedevita pobijedila seniore Cibone drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo je 'vukovima' zahvaljujući pobjedama kadeta i juniora u prva dva susreta

VIDEO

Čak i prije nego su seniori  došli na red  bilo je jasno kako je drugo izdanje Kupa Dražena Petrovića pripalo Ciboni.

Prvo su Cibonini kadeti pobijedili Cedevitine 92-62, a zatim su juniori svladali gradskog rivala 77-46. Time je Cibona osigurala slavlje u drugom izdanju Kupa.

U obje je utakmice među najboljima bio talentirani Cibonin 15-godišnji Lovro Mazalin koji je za kadete zabio 14, a za juniore 20 koševa.

Seniori obranili čast Cedevite

Čast Cedevite spasili su seniori koji su odličnom igrom u drugom poluvremenu uvjerljivo pobjedili 'vukove' 91-77. Posebno se istaknuo 165 centimetara visok Amerikanac Marques Green koji je zabio 20 koševa. Predrag Šuput ubacio ih je 17, Luka Babić 14, a najefikasniji u Ciboni bio je D.J. Strawberry koji je zabio 13 koševa.

- Iako je utakmica na kraju bila revijalna trudili smo se dobiti i to što većom razlikom kako bi se napunili samopuzdanjem uoči ABA lige - rekao je nakon utakmice kapetan Cedevite Marino Baždarić.

U pauzama između četvrtina dodijeljene su i brojne nagrade pa je tako najboljim igračem godine proglašen Dario Šarić, najbolji navijači su Cibonini Smogovci, trener godine je Jasmin Repeša, dužnosnik Nikola Vujčić, poduzetnik Emil Tedeschi, a  nagradu za novinara godine dobio je tandem Sportske Televizije Igor Ćurković i Saša Marić.

Posebe ovacije dobio je Nick Vujicic, motivator koji je u Draženovom domu pozdravio publiku i održao jedan od svojih govora.

Najveća mrlja na ovome natjecanju propusti su organizatora koji nisu priredili konferanciju za novinare poslije utakmice, ni izdali službenu statistiku.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...