To je to što me zanima!

Drugoligaš skoro šokirao City! De Bruyne spriječio senzaciju...

Utakmica je debelo već bila ušla u sudačku nadoknadu kada su nam igrači priredili ludu završnicu. Najprije je Aden Flint doveo stadion do usijanja pogodivši za 2:2 u 95. minuti
Vidi originalni članak

Vodeća momčad Premier lige Manchester City plasirala se u finale Liga kupapobijedivši i u drugoj utakmici polufinala na gostovanju kod Bristol Cityarezultatom 3:2.

Momčad Pepa Guardiole je, suprotno nekim očekivanjama pošto su građani i u prvom susretu slavili s 2:1, istrčala u najjačem sastavu te je od samog početka uspostavila dominaciju.

Prvu pravu priliku propustio je Agüero pogodivši stativu u 13. minuti, a samo minutu kasnije udarac glvom Stonesa prošao je malo pored vratnice.

U 29. minuti istaknuo se golman domaćeg sastava Luke Steele obranivši pokušaj Davida Silve, a isti je igrač heroj Bristola i u 41. minuti kada je izašao na kraj s ozbiljnim pokušajem Bernarda Silve.

I onda je, minutu prije kraja regularnog dijela prvog vremena, Manchester City zasluženo poveo. Strijelac je bio Leroy Sane koji se najbolje snašao nakon odbijenog udarca Bernarda Silve.

Nakon samo pet minuta u nastavku, građani su riješili pitanje prolaska u finale natjecanja. Barem je tako djelovalo. Fantastičnu kontru povukao je Kevin De Bruyne koji je preciznim dodavanjem pronašao strijelca drugog pogotka Sergija Agüera. Krasna akcija koja je pokazala svu raskoš momčadi Pepea Guardiole.

I kada se već činilo da će gosti iz Manchestera rutinski privesti posao kraju, Bristol City je smanjio.

Igrala se 64. minuta kada Marlon Pack sjajnim udarcem glavom prevario Claudija Brava.

Utakmica je debelo već bila ušla u sudačku nadoknadu kada su nam igrači priredili ludu završnicu. Najprije je Aden Flint doveo stadion do usijanja pogodivši za 2:2 u 95. minuti.  No, samo minutu kasnije City je ipak osigurao pobjedu preko Kevina De Bruynea.

Spektakularna završnica utakmice ostavila je sve bez daha, ali ipak će očekivano prema Wembleyu otići Manchester City.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • realan902 25.01.2018.

    Alooo

  • nikopolidis_71 24.01.2018.

    Joj kad vidim ove pametne komentare, najvise zelim da se na SP sretnemo sa Belgijom i da Luka pojede De Bruynea i svima vama zacepi labrnje jer vas je vec lagano naporno slusat

  • Joker123 24.01.2018.

    Pa i da je bristol dobia 3:2 isto bi ispa zbog golova u gostima

Komentiraj...
Vidi sve komentare