To je to što me zanima!

Drž'te lopova: Pokrao poklone za Luku i ekipu od 100.000 €

Satovi vrijedni oko 100 tisuća eura završili su na krivim rukama, a dobitnici su dobili rezervnu garnituru. Proizvođač se obvezao poslati im original kad i ako policija pronađe lopova
Vidi originalni članak

Švicarski mediji objavili su vijest koja je pokvarila Fifinu gala večeru u Zürichu. I dalje nepoznati razbojnik ukrao je šest skupocjenih satova marke Hublot koji su trebali biti uručeni laureatima, Modriću, Ronaldu i ostalima.

Satovi vrijedni oko 100 tisuća eura završili su na krivim rukama, a dobitnici su dobili rezervnu garnituru. Proizvođač se obvezao poslati im original kad i ako policija pronađe lopova.

Podsjećamo,  Cristiano Ronaldo i službeno je vladar svjetskog nogometa u 2016. Nakon osvajanja Zlatne lopte i Fifa je Portugalca proglasila najboljim nogometašem.

Iza njega ostali su i Leo Messi Antoine Griezmann. Međutim, bilo je to i očekivano, CR7 je u 2016. osvojio europski naslov s Portugalom i Ligu prvaka s Realom. To su bili dovoljno jaki argumenti za Ronaldov novi Fifin trofej u karijeri.

Fifa je posljednjih šest godina nagradu dodjeljivala u suradnji s France Footballom, no od 2017. svjetska nogometna organizacija opet ima vlastitu nagradu. Od 2009. do 2015. Ronaldo je još dvaput bio proglašavan najboljim, a Messi, kojeg nije bilo Zürichu, četiri puta.

O pobjedniku su odlučivali glasovi izbornika i kapetana svih reprezentacija te novinara i navijača.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mr.miyagi 12.01.2017.

    desi se

  • mestar 11.01.2017.

    Lopovi samo od lopova imaju sto ukrast, ja se ne trebam bojat da ce moj sat netko ukrast, nego bi mi ga jos dao da ga izgubim, jer ne mose dobit za njega nista, ali meni je najbolji jer radi tocno u sekundu zato sam ga i kupio ne za ukras da netko vidi kako izgleda ne kako tocno pokaziva vrijeme.

  • beowulf1 11.01.2017.

    Oni se mogu nabacivati s takvim satovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare