To je to što me zanima!

Predsjedničin recept: Poljud, Jakov i dobivamo Mađarsku...

Ne sjećamo se kada je neki sportski događaj na ovakav način zaintrigirao hrvatske političare. Da, večeras je bilo 'in' biti viđen na Poljudu, očito kako naše političare zanimaju samo 'velike' utakmice...
Vidi originalni članak

Prva reprezentativna utakmica na Poljudu pred punim tribinama nakon gotovo osam godina izazvala je veliko zanimanje hrvatske javnosti. Dugo na jednom sportskom događaju nismo vidjeli i toliko političara, Split je bio domaćin cjelokupnom državnom vrhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svečanoj loži splitske ljepotice našli su se predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom je stigao i muž Jakov, nešto dalje od njih je sjedio premijer Andrej Plenković koji je bio u društvu predsjednika Hrvatskog sabora Gorana Jandrokovića.

- Jeste zadovoljni - upitali smo predsjednicu kad se spuštala do VIP salona nakon prvog poluvremena veličanstvene utakmice.

- Super! Poljud, Jakov i dobivamo - odvratila nam je Kolinda Grabar-Kitarović u kameru, a njen suprug samo se nasmijao u prolazu.

Došli smo do predsjednice i nakon utakmice.

- Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu - rekla je ushićeno i dodala:

- Drago mi je ponajviše zbog svih ljudi koji su se skupili ovdje. Split, od Visa do Kupresa.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Na Poljudu je Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministat obrane te predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, kao i bivši ministar Dragan Primorac.

Naravno, politička elita stigla je uz niz zaštitara, mjere osiguranja na Poljudu su bile na visokoj razini. Hrvatska nogometna reprezentacija odjednom je zaintrigirala i velik broj ministara, večeras je bilo 'in' biti viđen u Splitu.

A političare hrvatska reprezentacija uglavnom zanima samo tijekom velikih natjecanja. Evo, sada se i to promijenilo. Očito kako su se predsjednica i premijer htjeli sami uvjeriti kako će na Poljudu sve proći u pozitivnoj atmosferi.

HRVATSKA - MAĐARSKA 3-0 Hrvatska fantazija na Poljudu: 'Vatreni' su pred vratima Eura!

POGLEDAJTE GOL HRVATSKE Modrić solo akcijom 'raspalio' Poljud! Sjajan Kadar za Hrvate

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Puta Madre 11.10.2019.

    Jakovu riješili dvi karte da se ne gužva a Varteks napravio košulju po naridžbi do koljena sa produženim gumbima

  • 11.10.2019.

    okup kriminalaca

  • arow 11.10.2019.

    Opet se nesto mislim,sta da je nedaj Boze Mesic na tribini Uvijek ima gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare