To je to što me zanima!

Dudu na prvaka: Nećemo ih napasti, bilo bi to srljanje

Milan je vjerojatno jedini protivnik na svijetu protiv kojeg Arsenal neće moći igrati u prepoznatljivu stilu, atraktivno, napadački i lepršavo
Vidi originalni članak

Arsenal večeras igra jedan od ključnih susreta sezone. Iako Boro Primorac, prvi pomoćnik Arsenea Wengera, kaže:
- Svaki nam je susret gotovo jednako važan.
Ipak, gostovanje aktualnog prvaka Europe na Emiratesu nikog ne ostavlja ravnodušnim.
- Poraz od Manchestera malo nas je spustio na zemlju, ali večerašnji je susret nešto sasvim drugo, druga škola nogometa, jak protivnik, koji je najjači upravo kad se igra na ispadanje. Svake godine snagu pokažu baš na proljeće i baš zbog toga iznimno respektiramo Milan - rekao je Primorac. Wengerov pomoćnik tvrdi kako Arsenal neće srljati, kako neki misle, jer nije lako napasti Milan svim adutima. Upravo su tad Talijani najopasniji.
- Prema mojemu mišljenju, šanse za prolazak su 50-50 posto, a što se tiče Eduarda, ne mogu vam reći hoće li igrati od početka. To ćemo odlučiti tek uoči utakmice.
Navodno je naš reprezentativac ipak blizu početnih 11. No za razliku od Bore Primorca, Arsene Wenger susretu pristupa pomalo pesimistično.
- Milan je favorit bez obzira protiv koga igra. Tako i protiv nas. Iskusna su momčad i aktualni pobjednici Lige prvaka - rekao je trener “topnika” i dodao kako nisu mogli dobiti težeg protivnika. Ne odigraju li najbolje što mogu - sigurno će ispasti.
No bez obzira što je Milan aktualni prvak Europe i, barem što se Europe tiče, prepun samopouzdanja, i njima je susret neizvjestan. Prvenstvo su prokockali, u kupu ispali, pa im još jedino Liga prvaka može spasiti sezonu.
- S obzirom na to da igramo protiv jedne od najjačih momčadi svijeta, danima se već i psihički i fizički pripremamo - rekao je napadač europskog prvaka Alberto Gilardino.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vladimirdelight 20.02.2008.

    dudu je najbolji........RASTURIT ĆE JADNI MILAN.DUDU ĆE ZABIT 3,4 GOLA.

  • dado6612 20.02.2008.

    eduardo za predsjednika :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare