To je to što me zanima!

Dudu ostao van 22 u prvoj prijateljskoj svog Arsenala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Arsenal je u prvoj prijateljskoj utakmici pobijedio četvrtoligaša Barnet 4-0. Wenger je iskoristio sva 22 prijavljena igrača, no Dudua nije bilo na vidiku
Vidi originalni članak

Itekako računamo na Eduarda, osjećam da se napokon vraća u formu u kojoj je bio prije ozljede, nedavno je rekao Arsene Wenger o našem Eduardu da Silvu te tako svima u Hrvatskoj, a vjerojatno i samom Duduu pružio nadu u ostanak s 'topnicima'. No prva prijateljska utakmica Arsenala mogla bi biti pokazatelj da Francuz više ne računa ozbiljno na hrvatskog reprezentativca. Arsenal je u subotu pobijedio četvrtoligaša Barnet 4-0, a Wenger je jako puno mijenjao. Francuz je tako utakmicu počeo s prilično neiskusnom jedanaestoricom, a od poznatijih imena tu su bili Fabianski, Vermaelen, Rosicky, Wilshere i Aršavin. U drugom dijelu Wenger je promijenio cijelu startnu postavu, a ušli su Walcott, Nasri, Chamakh i neki novi klinci. No Eduarda nigdje na vidiku. Na službenim stranicama Arsenala nema informacija o novoj Duduovoj ozljedi, a zbunjuje i podatak da je Wenger dan prije objavio da računa na Hrvata u ovoj utakmici. Ipak, kao i mnogo puta dosad Francuz nas je prevario. Ni ovaj put nije računao na njega, hoće li ubuduće vidjet ćemo.
Golove su za Arsenal dali Jay Simpson dva te po jedan Andrej Aršavin i Samir Nasri.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • forza barca 17.07.2010.

    živcira me ovi debil šta crta grafite!!!!

  • istva 17.07.2010.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • man_u_francesco 17.07.2010.

    dudu odi ako ikako možeš, pa makar i u slabiji klub di ćeš sigurno više igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare