To je to što me zanima!

Dudu u Riju: Volio bih cijeli oporavak biti u Brazilu

Istinski se nadam u uspjeh oporavka. Ne znam hoće li me Arsenal pustiti da ostanem u Brazilu samo tri mjeseca, ili do kraja, rekao je Dudu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva doputovao je jučer popodne u rodni Rio de Janeiro radi nastavka rehabilitacije zbog ozljede koju je pretrpio 23. veljače...
Na aerodromu Tom Jobim dočekalo ga je solidno osiguranje, mama Joelma, brat Bruno i prijatelj Narley, kojeg brazilski tisak predstavlja kao rođaka.
Danas (četvrtak) će Eduardo ići na pregled kod liječnika Josea Luiza Runca, koji radi u reprezentaciji i u Flamengu. Tom će prilikom biti određen plan njegova oporavka, a zasad se čini da će u Brazilu boraviti približno do sredine srpnja, kad bi se već pristojno oporavljen vratio u Englesku. U tom trenutku proći će već pet mjeseci od ozljede te bi polomljena lijeva fibula do tada mogla zacijeliti. Ipak, malo tko očekuje da bi Eduardo mogao biti spreman za igru do 10. rujna, kad će ozljeda pretrpljena u režiji Martina Taylora biti šest i pol mjeseci "stara". Naš je reprezentativac izrazio optimizam u pogledu svog skorog povratka na travnjake.
- Istinski se nadam u uspjeh oporavka. Ne znam hoće li me Arsenal pustiti da ostanem u Brazilu samo tri mjeseca, ili do kraja tretmana. Želio bih ostati ovdje cijelo vrijeme, da bih bio uz obitelj - rekao je Eduardo, a prenosi Lancenet.
I brazilskim je medijima Dudu rekao da se ne sjeća točno kako je došlo do ozljede i da ne želi vidjeti snimku incidenta.
- Slabo pamtim akciju u kojoj je došlo do ozljede. Samo sam vidio izvrnutu nogu i počeo plakati. Nisam htio pogledati televizijsku snimku.
Napokon, još je jednom opovrgao tvrdnje zloglasnog Taylora da ga je posjetio u londonskoj bolnici tražeći oprost.
Od njegovog transfera u Arsenal, brazilski tisak redovito prati zbivanja oko Eduarda, a od nesretnog 23. veljače postao je neka vrsta narodnog junaka te je danas dobro poznat svakom Brazilcu koji voli nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Shady 17.04.2008.

    oporavi se Dudu i pokazi onima u Arsenalu da ces biti još bolji..Vidim da kupuju Villi, nadam se da ces dokazati veliko vatreno srce i vratiti se u stare dane kada si zabijao zaklopljnih ociju : D :D

  • kyz0 17.04.2008.

    Citat: \"a od nesretnog 23. veljače postao je neka vrsta narodnog junaka te je danas dobro poznat svakom Brazilcu koji voli nogomet.\" - a uskoro bi mogao postati dobro poznat i izborniku Brazila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare