To je to što me zanima!

Dudu umjesto na trening ostao u hotelu, bit će 'dobar' za Grke

Prema procjenama liječnika, situacija uoči odlaska u Atenu nije alarmantna, Dudu će biti spreman. Na poštedi su bili i Modrić, Vukojević, Rakitić te Subašić
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva ostao je u hotelu u Čatežu, u trenutku kada je zabijao gol ovog vikenda dobio je nezgodan udarac u obje noge. Prema procjenama liječnika, situacija uoči odlaska u Atenu nije alarmantna, Dudu će biti spreman.

Milan Badelj, koji se ozlijedio u Lyonu, trenirao je po posebnom programu, u utorak bi trebao biti fit, a od vježbanja je morao odustati i Vedran Ćorluka, koji je osjetio bolove u hvatištu Ahilove tetive pa je zbog mjera opreza izašao s travnjaka.

Dodajmo da je Gordon Schildenfeld u "outu" zbog viroze, a da su na poštedi bili Luka Modrić, Ognjen Vukojević, Ivan Rakitić i Danijel Subašić.

Prave pripreme, na kojima će se priključiti Dejan Lovren i Ivan Klasnić koji su doputovali tek u ponedjeljak predvečer, za kockaste počinju u utorak, kada bi više-manje svi trebali biti u pogonu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pakikpokik 04.10.2011.

    ovo mi pomalo lići već unaprjed izrežirani scenarij za eventualni poraz....

  • MDBistabil 04.10.2011.

    Bravo za redakciju novinara "24sata",svaka riječ točno prepisana sa istog članka od Nogometanog magazina!

  • MijoJozić 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare