To je to što me zanima!

Duduov prijatelj Lopes: Nema straha za Eduarda

Eduardov prijatelj Narley Lopes izjavio je da nema straha za Duduovu karijeru jer se rehabilitacija odvija prema priželjkivanju liječnika i pacijenta
Vidi originalni članak

Narley Lopes, prijatelj Eduarda da Silve koji se u Brazilu nametnuo za njegova glasnogovornika, izjavio je da nema straha za karijeru hrvatskog reprezentativca jer se rehabilitacija odvija prema priželjkivanjima struke i pacijenta...
Brazilski tisak počeo je pratiti Eduarda da Silvu od listopada 2006. i trenutka kad je pogotkom pomogao Hrvatskoj svladati Englesku u Maksimiru. Zanimanje medija iz Eduardove domovine pojačalo se kad je krenula njegova fantastična serija od 53 pogotka u prošloj sezoni, no pozornost je bitno narasla njegovim prelaskom u Arsenal i blještavi izlog Premier Lige.
Ipak, tek je teška ozljeda koju je Eduardo pretrpio 23. veljače uvrstila našeg reprezentativca među glavne medijske teme. Tako je u utorak sportski portal Lancenet donio ekskluzivni razgovor s Eduardovim "glasnogovornikom" Narleyem Lopesom, koji je govorio o oporavku hrvatskog Brazilca.
- Eduardo više ne nosi gips i to je sjajno. Liječnici su zadovoljni početkom oporavka te su mu sad propisali ortopedsku cipelu - ispričao je Narley.
- Operacija je jako dobro izvedena i Dudu je njome bio zadovoljan iako je strahovao od njena ishoda - dodao je.
Eduardov je prijatelj najavio da će za nekoliko dana Dudu obaviti novi pregled, koji će usmjeriti daljnji tijek i mjesto terapije u Brazilu.
Po izvorima Lanceneta, Eduardov bi oporavak mogao u konačnici trajati samo šest mjeseci, no to se treba uzeti s rezervom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare