To je to što me zanima!

"Dugo sam bio razočaran, a sad sam baš na svojoj poziciji"

Tek je pod Felixom Magathom Manddžukić dospio s Grafiteom na poziciju centralnog napadača, a trener ja kazao da se na toj poziciji pokazao kao najbolji...
Vidi originalni članak

"Mario Mandžukić dobio je sms-poruku s dobrim željama od Edina Džeke kada je počeo razvijati svoj golgeterski talent. Dugo je vremena Hrvat bio smatran pogrešnom kupnjom sportskog direktora Dietera Hoeneßa"...

"Nije Džeko bio jedini koji je vjerovao u sedam milijuna eura vrijedno pojačanje Wolfsburga", piše njemačka novinska agencija DPA.

- Znao sam da će moje vrijeme doći - kazao je Mandžukić koji je s dva gola pomogao momčadi svladati Köln 4-1 u uskršnjoj utakmici 31. kola njemačke Bundeslige.

"Bili su to njegovi četvrti i peti golovi. Sve ih je postigao u posljednja četiri kola a razlog njegove 'eksplozije' vrlo je jednostavan. Hoeneß i bivši trener Steve McClaren na Mandžukića su gledali kao na krilnog napadača."

- Sada mogu reći da sam dulje vrijeme bio razočaran. Nisam dobivao priliku zaigrati na svojoj najboljoj poziciji - iskreno će hrvatski reprezentativni napadač.

Tek je pod Felixom Magathom dospio s Grafiteom na poziciju centralnog napadača.

- Sretan sam što je on ovdje - zaključuje Mandžukić.

- Dokazao je da je na tom mjestu najbolji - objasnio je i Magath "eksploziju" svog hrvatskog nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • britva9 25.04.2011.

    ma sta vi svi serete po nasim nogometasima ko da vi znate igrat bolje od njega ili bilo kojeg u reprezentaciji, a sve te vase prituzbe i gadenje sve se to svodi da smo mi "HRVATI" jedan privitivan narod i da nepostujemo svoje.... to je isto kao sto smo dali sudit nase generale koji nisu nista krivi sto su branili svoj narod i sto je moj ili neciji drugi otac dao zivot za ovu drzavu koja je danas pokradena da nemoze bit gore...

  • Kamikaza747 25.04.2011.

    Iskreno vjerujem da nemože zamjeniti đeku jer nije on takav golgeter ali visok je, otprilike brz i odlično prati igru, naravno kad oče i još k tome on je igrać koji po sezoni može i zabiti 15-ak ili 20-ak golova tak da vjerujem da bi mogal uspjeti u njemačkoj čim se malo još ustabili na toj poziciji. Al problem je u tome kaj teško da se wolfsburg može spasiti od ispadanja u drugu ligu i možda bude manđa uskoro tražil novi klub tak da bi se opet neko vrijeme mogal tražiti kaj nije dobro ni za jednog nogometaša.

  • kuca99 25.04.2011.

    beeeeeeeeeeeeeeeeeeelj :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare