To je to što me zanima!

Dugopolje slavi 70. rođendan, izbornik Dalić zaradio ovacije

Izbornik je uoči početka utakmice dobio i prigodne poklone od domaćina kao zahvalu za sve što je napravio s hrvatskom reprezentacijom
Vidi originalni članak

Prijateljskom utakmicom protiv Slaven Belupa na stadionu Hrvatskih vitezova, hrvatski drugoligaš Dugopolje proslavio je 70 godina postojanja. Proslavu rođendana uveličao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a najveće iznenađenje i zvijezda dana bio je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić koji se pojavio na travnjaku i zaradio ovacije mnogobrojne publike. 

Oko njega su se sjatili mnogi navijači, staro i mlado, kako bi razmijenili pokoju riječ, dobili autogram ili ovjekovječili sve fotografijom. Nekoliko puta je naglasio da reprezentacija pripada svakom kutku Lijepe naše i kada god može, razveseli dolaskom manja mjesta diljem Hrvatske.

Izbornik je uoči početka utakmice dobio i prigodne poklone od domaćina kao zahvalu za sve što je napravio s hrvatskom reprezentacijom. 

Dugopolje je pobijedilo golom Ivana Rodića iz 37. minute, a u 70. minuti navijači su prigodno napravili bakljadu na Stadionu hrvatskih vitezova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Antitovar * *_341 12.01.2023.

    I ovi su veci klub od ajduga

  • peroprco 12.01.2023.

    Dalić iskače iz paštete,postao gori od Ćire

  • 12.01.2023.

    bolji stadion imaju nego 90% prvoligasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare