To je to što me zanima!

Duji Čopu pola sata u porazu Caglijarija, Perici šest minuta

Mato Jajalo odigrao je 90 minuta u remiju Palerma i Empolija (0:0), dok je Stipe Perica odigrao posljednjih šest minuta u gostujućem porazu Udinesea od Cesene
Vidi originalni članak

Verona je u 25. kolu talijanskog prvenstva pobijedila Cagliari u gostima sa 2:1. Mrežu domaćina načeo je već u devetoj minuti Luca Toni i došao do svojeg desetog pogotka ove sezone. Tako je već osmu sezonu zaredom uspio ostvariti dvocifreni golgeterski učinak.

Juan Taleb najbolje je reagirao na ubačaj Hallfredssona iz slobodnog udarca i povisio na 2:0 u 56. minuti, a u sudačkoj nadoknadi utješni pogodak za Cagliari zabio je Daniele Conti.

Duje Čop u igru je ušao umjesto Dessene u 62. minuti. Mato Jajalo odigrao je svih 90 minuta u remiju Palerma i Empolija (0:0), dok je Stipe Perica odigrao posljednjih šest minuta u gostujućem porazu Udinesea od Cesene (0:1).

Lazio je u gostima pobijedio Sassuolo 3:0, a Sampdoria Atalantu 2:1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hrvatska u srcu 02.03.2015.

    a šta sam ja vama govorio pa to je samo mamićevo maslo da ga se ugura negdje jer takav menager kao mamić koji kupuje nadničare i poluigrače mora nekada i prodati takvog poluigrača ! svi ovi promašaji kojih je na desetke samo zadnjih godina su greške dinamovih skauta a ovih par igrača koje je uspio prodati pripisuju se njemu i prave od njega managera najboljeg na ovim prostorima! čop će za dvije utakmive biti van konkurencije za sastav

  • El Tractor 02.03.2015.

    Neznam, Čop bi mogao tek sljedeću sezonu nešto više pokazati, u onoj utakmici protiv Intera njegovim izlaskom,a ulaskom Longa je Cagliari eksplodirao.

  • Kringe 01.03.2015.

    Robo-Cop to mi nece nikad izac iz glave haha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare