To je to što me zanima!

Dukan: Sanjao sam o ovome; Divac: On je igrač budućnosti

Hrvatska ima i četvrtog košarkaša u NBA ligi. Sa Sacramento Kingsima potpisao je Duje Dukan kojeg je dočekao legenda Kingsa i potpredsjednik kluba Vlade Divac
Vidi originalni članak

Životni sad pretvorio se u stvarnost. Sada sam i službeno igrač Sacramento Kingsa i ne mogu biti uzbuđeniji, napisao je Duje Dukan na svom Instagram profilu uz priloženu fotografiju potpisivanja ugovora u društvu velikog Vlade Divca.

Duje je tako postao četvrti Hrvat u NBA ligi u novoj sezoni. Bojan Bogdanović je u Brooklynu, Damjan Rudež u Minnesoti, a Mario Hezonja u Orlandu.

- U Duji vidim veliki potencijal, on će biti naš veliki dobitak za budućnost. Tražili smo igrača upravo poput njega - rekao je potpredsjednik kluba i legenda Kingsa Divac.

Sa Sacramentom je Dukan potpisao na dvije godine. Prvu sezonu mogao bi odraditi u Sacramentovoj filijali u razvojnoj ligi.

- Sve ću upijati, učiti i raditi što će god trener tražiti od mene. Nisam želio propustiti svoju priliku u Ljetnoj ligi i izgleda da sam uspio ostaviti dobar dojam. Ljudi iz kluba rekli su mi da su jako zadovoljni i odmah su mi ponudili ugovor - rekao je Duje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Stanks 23.07.2015.

    Ako lepo lepo igrace zahvaljujuci cetniku Divcu pa posle nek kazu da su Srbi losi a mi iim unapredjujemo kosarku !

  • cmizdravac 23.07.2015.

    bravo duje!!!

  • Bagy_1 23.07.2015.

    divac na ovoj slici izgleda ko beskućnik... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare