To je to što me zanima!

Duško Vujošević: Već sam se pitao što je s Darijem Šarićem

Jako je važno kakav će put izabrati, Europu ili NBA. No ja ne sumnjam kako će on jednog dana zaigrati u NBA ligi, pohvalio je Ciboninog Šarića trener Partizana
Vidi originalni članak

Ranjeni Partizan dolazi u goste razgoropađenoj Ciboni predvođenoj Darijem Šarićem, igračem kojeg trener Beograđana Duško Vujošević posebno cijeni i vjeruje kako je potencijal za NBA ligu.

- U zadnjih nekoliko utakmica Dario pokazuje sve ono što smo od njega očekivali, kako je vrhunski talent koji može nositi ovu momčad Cibone, a u perspektivi i veće momčadi te, naravno, reprezentaciju - kazao je trener Partizana, kroz čije su ruke prošli deseci vrhunskih košarkaša.

- Pitao sam se na kraju prošle sezone što se događa s njim, malo je zastao u razvoju, no sad vidim da se razvija u skladu s očekivanjima. Na kraju je jedino važno da igrač dosegne sve ono što nosi u sebi, a Dario to pokazuje dobrim igrama u Ciboni. Sigurno da mu je u tome puno pomogao EP prošle godine, kvalitetno je radio i bio dio jedne dobro organizirane momčadi, što mu je sigurno podignulo samopouzdanje - dodaje trener Partizana.

Pred Šarićem je još puno rada.

- Jako je važno kakav će put izabrati, Europu ili NBA. No ja ne sumnjam kako će on jednog dana zaigrati u NBA ligi - kazao je Vujošević. 

Da bi Final Four bio u Zagrebu, Cedevita mora završiti kao prva

Posljednji put završni turnir regionalne lige u Zagrebu je bio 2010. Premda postoji velika šansa da na Final Fouru sudjeluju dva hrvatska kluba, ako Cedevita ili Cibona ne budu najbolji u osnovnom dijelu, u Zagrebu se neće igrati.

- Najbolja momčad ima pravo organizirati Final Four. Ako oni ne žele, liga odlučuje o domaćinu - rekao je menadžer ABA lige Roman Lisac.

Ozlijeđeno im je pola momčadi, pa čak i ekonom

Nakon Westermanna i Bertansa, Partizan je zbog ozljede ostao i bez kapetana Milosavljevića te mladog centra Bezbradice, a upitan je i nastup povratnika Tepića te Muslija, koji ima povišenu temperaturu. Na popisu ozlijeđenih je čak i ekonom, koji ima kurje oko.

- Svi ti problemi trebaju sublimirati pozitivnu energiju u smjeru pobjede - rekao je Vujošević.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 04.02.2014.

    Šarić najbolji cibonin igrač

  • skrbic 04.02.2014.

    Iako nekad stvarno zna bit iritantan i prepotentan, mora mu se priznati da iz godine u godinu radi izvrstan posao u Partizanu....

  • gunner07 04.02.2014.

    dule je najveci kosarkaski strucnjak i trener na balkanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare