To je to što me zanima!

Dustin ide u Kanadu na odmor, no vratit će se u Medveščak...

Do 1. siječnja će se znati hoće li zbog štrajka biti otkazana cijela NHL sezona, ako se to dogodi Jeffrey će sigurno ostati u Medveščaku. Neće igrati sedam utakmica
Vidi originalni članak

Dustin Jeffrey nam treba. Nadamo se da će ostati, rekao je Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

Jeffreyju ovih dana ističe ugovor s Medveščakom, a u tijeku su pregovori oko Dustinova ostanka do kraja sezone. Do 1. siječnja će se znati hoće li zbog štrajka biti otkazana cijela NHL sezona, a ako se to dogodi Jeffrey će sigurno ostati u Medveščaku.

- Siguran sam da će se vratiti - rekao je trener Marty Raymond.

Dustin neće igrati idućih sedam utakmica, računajući i sutrašnju u Ledenoj protiv Innsbrucka (19.15). S obitelji će provesti Božić i Novu godinu, a u Zagreb će se eventualno vratiti početkom siječnja. Kako sada stvari stoje U NHL-u su daleko od dogovora i sve je izvjesnije da će sezona biti otkazana.

- Uskoro ćemo dovesti i novo pojačanje iz AHL-a. Ne mogu o imenu, osim da nam je jako potreban - istaknuo je Raymond, koji je čuo da će navijači sutra navečer protiv Innsbrucka u prvih 10 minuta šutjeti.

- Znam da su navijači nezadovoljni odlaskom Zanoškog. Poštujem njihovo mišljenje. Ako su i ljutiti na mene, tu ne mogu ništa - dodao je Raymond.

Navijači će na utakmicu doći odjeveni u dresove hrvatske reprezentacije kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog 'šikaniranja' hrvatskih igrača.

- Marty Raymond nije odgovoran za reprezentaciju. Kad sam dobio posao meni je rečeno da moram pobjeđivati pa ja u igru stavljam najbolje igrače koje imam. Ako će politika kluba biti da u momčadi imamo 10 hrvatskih igrača, onda ću te dečke ih 'gurnuti' na led. No, to me nitko nije tražio - rekao je Raymond.

Predsjednik Damir Gojanović ipak je odlučio poslušati navijače te je Raymondu rekao da, kad god je to moguće, iz juniorske momčadi uzme kojeg igrača i da mu koju minutu na ledu.

- Slažem se da moramo više uključivati hrvatske igrače, no to ne ide preko noći. Savez se mora brinuti o reprezentaciji, a ne ja. Meni je klub na prvom mjestu, imamo projekt koji želimo zadržati na visokom nivou i zato nema puno mjesta za domaće dečke. Nisam siguran da navijači žele trpiti Medveščak na osmom, devetom ili posljednjem mjestu - istaknuo je Gojanović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • braanee 18.12.2012.

    hrvati moraju uciti klizati, a onda sam ja prvi za njih, hrvatska ima svega 3igraca, ostali su smjesni za ozbiljan hokej, samo sam iskren bez zamjerki

  • nostalgičar 18.12.2012.

    naši dečki još nisu sazreli i dorasli u nekim segmntima , ali da bi trebli dobivati više minutaže za igranje u svakom slučaju trebaju.Da bi uklonili sve te nedostatke trebaju čim više igrati

  • titulus 18.12.2012.

    HOT NEWS......Danas smo Svi jedno, navijačko grlo - nema nikakvog bojkota na utakmici s Innsbruck-om...Zig-Zag medveščak!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare