Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dustin ide u Kanadu na odmor, no vratit će se u Medveščak...

Dustin ide u Kanadu na odmor, no vratit će se u Medveščak...
1

Do 1. siječnja će se znati hoće li zbog štrajka biti otkazana cijela NHL sezona, ako se to dogodi Jeffrey će sigurno ostati u Medveščaku. Neće igrati sedam utakmica

VIDEO

Dustin Jeffrey nam treba. Nadamo se da će ostati, rekao je Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

Jeffreyju ovih dana ističe ugovor s Medveščakom, a u tijeku su pregovori oko Dustinova ostanka do kraja sezone. Do 1. siječnja će se znati hoće li zbog štrajka biti otkazana cijela NHL sezona, a ako se to dogodi Jeffrey će sigurno ostati u Medveščaku.

- Siguran sam da će se vratiti - rekao je trener Marty Raymond.

Dustin neće igrati idućih sedam utakmica, računajući i sutrašnju u Ledenoj protiv Innsbrucka (19.15). S obitelji će provesti Božić i Novu godinu, a u Zagreb će se eventualno vratiti početkom siječnja. Kako sada stvari stoje U NHL-u su daleko od dogovora i sve je izvjesnije da će sezona biti otkazana.

- Uskoro ćemo dovesti i novo pojačanje iz AHL-a. Ne mogu o imenu, osim da nam je jako potreban - istaknuo je Raymond, koji je čuo da će navijači sutra navečer protiv Innsbrucka u prvih 10 minuta šutjeti.

- Znam da su navijači nezadovoljni odlaskom Zanoškog. Poštujem njihovo mišljenje. Ako su i ljutiti na mene, tu ne mogu ništa - dodao je Raymond.

Navijači će na utakmicu doći odjeveni u dresove hrvatske reprezentacije kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog 'šikaniranja' hrvatskih igrača.

- Marty Raymond nije odgovoran za reprezentaciju. Kad sam dobio posao meni je rečeno da moram pobjeđivati pa ja u igru stavljam najbolje igrače koje imam. Ako će politika kluba biti da u momčadi imamo 10 hrvatskih igrača, onda ću te dečke ih 'gurnuti' na led. No, to me nitko nije tražio - rekao je Raymond.

Predsjednik Damir Gojanović ipak je odlučio poslušati navijače te je Raymondu rekao da, kad god je to moguće, iz juniorske momčadi uzme kojeg igrača i da mu koju minutu na ledu.

- Slažem se da moramo više uključivati hrvatske igrače, no to ne ide preko noći. Savez se mora brinuti o reprezentaciji, a ne ja. Meni je klub na prvom mjestu, imamo projekt koji želimo zadržati na visokom nivou i zato nema puno mjesta za domaće dečke. Nisam siguran da navijači žele trpiti Medveščak na osmom, devetom ili posljednjem mjestu - istaknuo je Gojanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše