To je to što me zanima!

Duvnjak: Bili smo favoriti, ali Vardar je zaslužio prolaz dalje

Žao mi je naših navijača koji su nam bili velika podrška. Vardar zaslužuje svaki respekt i potpuno je zaslužio prolaz dalje, rekao je najbolji rukometaš svijeta 2013.
Vidi originalni članak

Rukometaši HSV-a neće obraniti naslov europskog prvaka. Ove sezone senzacionalno ih je već u osmini finala, i to pobjedom u Hamburgu, zaustavio Vardar. Najbolji igrač HSV-a Domagoj Duvnjak nakon utakmice je istaknuo kako su Makedonci potpuno zasluženo otišli u četvrtfinale Lige prvaka.

- Očekivali smo dvije teške utakmice, ali nakon 28-28 u Skoplju vjerovali smo kako možemo do četvrtfinala. Nažalost, nije bilo dovoljno. Dali smo sve od sebe, borili smo se do posljednjeg zvižduka, ali u četvrtfinale ide Vardar, a ne Hamburg. Vardar zaslužuje svaki respekt i potpuno je zaslužio prolaz dalje. Život ide dalje, ali nažalost, mi više nismo u Ligi prvaka.

Duvnjak tako neće više imati priliku odvesti HSV na krov Europe jer od sljedeće sezone ide u Kiel.

- Naš cilj bio je otići na Final Four u Kölnu, ali sada je gotovo. Žao mi je naših navijača koji su nam bili velika podrška. Protiv Vardara smo bili veliki favoriti, ali nismo uspjeli.

Najbolji rukometaš svijeta u 2013. godini ističe kako je glavni favorit za europski naslov Barcelona.

- Ima puno dobrih momčadi u natjecanju, ali vjerujem kako je Barcelona najveći favorit. Imaju nevjerojatnu momčad, a novi igrači Kiril Lazarov i Nikola Karabatić savršeno su se uklopili. Ali svi znamo što se može dogoditi u Kölnu, a mi smo to dokazali prošle sezone.

Za kraj je Duvnjak istaknuo kako mu se u životu nije ništa promijenilo od trenutka kada je izabran za najboljeg u 2013. godini.

- I dalje igram rukomet i želim napredovati u svakoj utakmici i na svakom treningu. Moram zahvaliti svojim momčadima, reprezentaciji Hrvatske i HSV-u, kao i trenerima, posebice Martinu Schwalbu, što su me podržavali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Filip95_1 31.03.2014.

    @eksplozivni1980 Sonuvaj drugarce, samo sonuvaj ti za vakvo nesto :) Makedonija e golema! Koga 2 kluba ke imate vo Top 8 i eden vo final four javi se tuka, i ke vi cestitam, do togas tisina ;)

  • lopovi od 1902 31.03.2014.

    golman ih je ubio u pojam, kao i hrpa nerezonskih suteva

  • ZvonkoDimitrovski 31.03.2014.

    Postovani ljubitelji rukometa iz Hrvatske.Najprije eksplozivni1980 i tiki-tiki prije sto ste to napisali trebali ste pogledati tekmu,pa biste uvideli kako SUCI dozvoljavaju HSVu po 3 suta u svaki napad,kako suci prvo iskljucenje domacinu sude u 45',kako suci ponistavaju 3-4 gola Vardaru,kako Vardar ima napad za +6 u sred Hamburg,sve to bez najboljeg igraca Vardara Dibirova kako i bez povredjenog reprezentativca Stoilova. Proradio je inat i srce protiv mafijasa iz EHF i bi cudo.Suci nisu uspjeli spreciti to. A pogresno je misliti da je gazda Vardara toliko bogat da moze sta hoce,nije tako Vardar ima cak 1/10 budjeta od ono sto imaju ostale mocne ekipe. Skoro je Dibirov izjavio da je ponuda pre sezone od PSGa za njega bila 60% veca od onu koji je dobio odabirom Vardara,ali se ne kaje i cak je produzio ugovor do 2020. Vardar kad sporedite sa ostale mocne ekipe iz Evrope ima drugu klasu igraca ali neka hemija i paklena publika ih gura napred u pobede,tako da niko nije u Skoplje nadigra ili pobedio a bili su tu super jaka Barselona,super jaki i ekstremno bogati PSG,europski prvak HSV... Ako ne verujete kako su suci svirali u korist HSV evo vam link pogledajte celu tekmu i osobno se uverite. http://www.laola1.tv/en-int/video/hsv-hamburg-hc-vardar-skopje/167721.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare