To je to što me zanima!

Duvnjak na rubu suza: Ono ne možeš suditi u zadnjoj minuti...

Hrvatski rukometni reprezentativci bili su tužni i razočarani nakon poraza od Njemačke koji je značio ispadanje sa Svjetskog prvenstva. Igor Karačić je ostao plakati na parketu, a posebno emotivan bio je Duvnjak
Vidi originalni članak

Tuga je velika!

Hrvatski reprezentativci šokirani su nakon neugodnog poraza od Njemačke (22-21). Bilo je puno suza, a prilično emotivan u svom istupu bio je kapetan Domagoj Duvnjak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitao bi dečkima na pravoj borbi svih 60 minuta, primili smo dva-tri nesretna gola. To je nemoguće kako je Fabian Wiede zabijao! - objašnjavao je drhtavim glasom Domagoj.

Nije se Duvnjak htio vaditi na suđenje, iako je hrvatska publika u dvorani u Kolnu bila izrazito nezadovoljna.

- Još sam vruć, ne želim komentirati suđenje, a ona situacija u zadnjoj minuti... To se ne svira. Ipak, ne želim se izvlačiti na suce - kazao je Duvnjak koji se potrošio do krajnjih granica.

Kapetan Červarove momčadi bio je pun hvale za svoje suigrače.

- Šegi je branio odlično, mi smo igrali vrhunsku obranu. Mnoge ekipe bi pale u ovoj atmosferi, a mi smo se digli, ali nismo uspjeli preokrenuti. Moramo se sabrati i odigrati s Francuskom najbolje što možemo da bi dohvatili te Olimpijske igre - završio je Duvnjak.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • x00x 22.01.2019.

    brazilci ko outsideri nas pregaze ko plitak potok i sad placemo zbog njemaca koji su jos i domacini

  • x00x 22.01.2019.

    da su bili bolji od njemaca ko brazilci od nas ne bi im ni tri suca pomogla, ovak....

  • 22.01.2019.

    Sudci bili korektni kaze jedan komentar😂😂😂dajte ljudi molim vas pa dobro mozda se netreba svom silom izvlačiti na suce ali dobro je lino rekao to jednom treba na glas rec a ne uvijek govoriti sami smo si krivi ko sto tu svi manje vise govore,i jesmo sami krivi protiv Brazila definitivno ali da su sudci odnjeli pobjedu protiv njemačke to je opet s druge strane cista istina znaci kako neko se moze nazivati korektan a ukrade ti pobjedu sa lažnim suđenjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare