To je to što me zanima!

Duvnjak nakon "šamaranja" Omeyera: Idemo po taj trofej!

U odličnom smo stanju, no Barcelona ima odlične igrače i moramo biti spremni za tešku utakmicu. Nadamo se i podršci njemačkih navijača, kaže Domagoj Duvnjak
Vidi originalni članak

HSV predvođen hrvatskim rukometašima, Domagojem Duvnjakom, Igorom Vorijem i Blaženkom Lacković, u nedjelju će preko Barcelone pokušati osvojiti prvi naslov europskog prvaka.

Duvnjak je bio apsolutno prvo ime polufinala protiv Kiela, zabio je 11 golova i imao nekoliko fantastičnih asistencija.

- Bila je to savršena utakmica. Borili smo se za svaki centimetar terena i izborili pobjedu, ali ona je samo prvi korak prema europskom naslovu. Nadamo se da ćemo biti spremni za Barcelonu. U odličnom smo stanju, no Barcelona ima odlične igrače i moramo biti spremni za tešku utakmicu. Nadamo se i podršci njemačkih navijača - rekao je Duvnjak.

Igoru Voriju naslov europskog prvaka bio bi prekrasan oproštaj od HSV-a. Naime, hrvatski kapetan od sljedeće sezone igrat će za PSG.

- Odigrali smo u sjajnom ritmu 60 minuta. Nismo dozvolili Omeyeru da se razbrani. On je sjajan rukometaš, osvojio je gotovo sve, ali protiv nas nije bio na nivou - rekao je Vori, te  se okrenuo Barceloni.

- Imamo 20 sati da se odmorimo i analiziramo Barcelonu. Gledali smo protiv Kielcea i neće nam biti lako. Dali smo sve od sebe da dođemo na Final Four. Ja nikad ne želim biti drugi i dat ćemo sve da uzmemo naslov.

Blaženko Lacković u podređenoj je ulozi u odnosu na Pascala Hensa na lijevom vanjskog, ali u finalu će biti svakako prilike i za njega.

- Barcelona ima sjajne pojedince koji su osvajali Ligu prvaka više puta. Iskustvo je na njihovoj strani. Očekujem otvorenu utakmicu. Imam jako dobro iskustvo s  Barcelonom, osim onog u Zagrebu kad sam bio klinac.

Finalna utakmica igra se u 18 sati.

Kiel i Kielce za treće mjesto

U utakmici za treće mjesto Kiel će igrati protiv 'hrvatskog' Kielcea u kojem igra čak pet naših reprezentativaca.

- Dat ćemo sve da osvojimo medalju. To je velika stvar za nas, da odemo kući brončani i da uživamo u dočeku koji nam ljudi spremaju u utorak poslije sjajne sezone - rekao je Manuel Štrlek.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • chelseaMG 02.06.2013.

    ponovi još jednu onakvu tekmu i trofej je vaš!

  • jakša_1 02.06.2013.

    ima prijenos na eurosportu!

  • Neutralni 02.06.2013.

    Mislim da su u blagoj prednosti nad Barcom.. ali bi morala biti dobra tekma.. Nadam se da se nisu previše istrošili i da imadnu snage za još jednu onakvu tekmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare