Obavijesti

Sport

Komentari 20

Duvnjak nakon "šamaranja" Omeyera: Idemo po taj trofej!

Duvnjak nakon "šamaranja" Omeyera: Idemo po taj trofej!
1

U odličnom smo stanju, no Barcelona ima odlične igrače i moramo biti spremni za tešku utakmicu. Nadamo se i podršci njemačkih navijača, kaže Domagoj Duvnjak

VIDEO

HSV predvođen hrvatskim rukometašima, Domagojem Duvnjakom, Igorom Vorijem i Blaženkom Lacković, u nedjelju će preko Barcelone pokušati osvojiti prvi naslov europskog prvaka.

Duvnjak je bio apsolutno prvo ime polufinala protiv Kiela, zabio je 11 golova i imao nekoliko fantastičnih asistencija.

- Bila je to savršena utakmica. Borili smo se za svaki centimetar terena i izborili pobjedu, ali ona je samo prvi korak prema europskom naslovu. Nadamo se da ćemo biti spremni za Barcelonu. U odličnom smo stanju, no Barcelona ima odlične igrače i moramo biti spremni za tešku utakmicu. Nadamo se i podršci njemačkih navijača - rekao je Duvnjak.

Igoru Voriju naslov europskog prvaka bio bi prekrasan oproštaj od HSV-a. Naime, hrvatski kapetan od sljedeće sezone igrat će za PSG.

- Odigrali smo u sjajnom ritmu 60 minuta. Nismo dozvolili Omeyeru da se razbrani. On je sjajan rukometaš, osvojio je gotovo sve, ali protiv nas nije bio na nivou - rekao je Vori, te  se okrenuo Barceloni.

- Imamo 20 sati da se odmorimo i analiziramo Barcelonu. Gledali smo protiv Kielcea i neće nam biti lako. Dali smo sve od sebe da dođemo na Final Four. Ja nikad ne želim biti drugi i dat ćemo sve da uzmemo naslov.

Blaženko Lacković u podređenoj je ulozi u odnosu na Pascala Hensa na lijevom vanjskog, ali u finalu će biti svakako prilike i za njega.

- Barcelona ima sjajne pojedince koji su osvajali Ligu prvaka više puta. Iskustvo je na njihovoj strani. Očekujem otvorenu utakmicu. Imam jako dobro iskustvo s  Barcelonom, osim onog u Zagrebu kad sam bio klinac.

Finalna utakmica igra se u 18 sati.

Kiel i Kielce za treće mjesto

U utakmici za treće mjesto Kiel će igrati protiv 'hrvatskog' Kielcea u kojem igra čak pet naših reprezentativaca.

- Dat ćemo sve da osvojimo medalju. To je velika stvar za nas, da odemo kući brončani i da uživamo u dočeku koji nam ljudi spremaju u utorak poslije sjajne sezone - rekao je Manuel Štrlek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše