To je to što me zanima!

Duvnjak spreman, Cindra kaže: Svi će vidjeti novu Hrvatsku...

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak putuje na Svjetsko prvenstvo koje će otvoriti u Njemačkoj protiv Islanda. 'Kauboji' su spremni, a u mislima je samo prva utakmica
Vidi originalni članak

Izbornik inzistira na dobroj i čvrstoj obrani iz koje će se izlaziti u kontre. Rekao bi da je to jedna nova Hrvatska u nekom bržem izdanju s više izmjena i rotacija. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici s neugodnim Islandom dobro odigrati jer posao sigurno neće biti lak, rekao je Luka Cindrić dan uoči odlaska na SP.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski rukometaši odradili su pripreme i sad je na redu Svjetsko prvenstvo. Izbornik Červar dao je konačan popis igrača i sve je spremno za odlazak u Njemačku.

POPIS IGRAČA Lino otkrio: Ozlijeđenog Šušnju mijenja mladi Halil Jaganjac!

Duvnjak: Zdrav sam i spreman, jedva čekam da sve započne

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, mnogi bi rekli i napokon, je u potpunosti spreman za nove izazove s hrvatskom reprezentacijom. 

- Jedva čekamo prvu utakmicu sa Islandom 11. Čuli smo da će biti puno naših navijača i to nam puno znači, Iako mi jesmo u krugu tih reprezentacija koje mogu ući u borbu za medalje, 8 9 reprezentacija imaju strašne momčadi - započeo je Duvnjak.

Prvenstvo je veoma izjednačeno pa je teško najaviti pohod na medalju.

- Naš cilj je biti među prvih sedam da izborimo Olimpijske igre u Tokiju jer mislim da je to jako važno za hrvatski rukomet. O očekivanjima možda možemo pričati poslije prve utakmice. samo o njoj razmišljamo, to nam je iznimno bitno za samopouzdanje jer ukoliko s pobjedom krenemo u turnir, onda je puno lakše.

Cindrić: Pritisak je pozitivna stvar

- Mislim da možemo bit zadovoljni s održanim pripremama. U Utakmicama smo neke ciljeve dobro ostvarili, neke ideje koje smo imali od samih početaka. Svi smo zdravi i demo kompletni na prvenstvo koje je dugo pa će nam trebati puno rotacija i izmjena - najavio je Luka Cindrić.

Očekivanja navijača uvijek su velika, ali pritisak za Cindrića ima pozitivan učinak.

- Postoji pritisak, ali rekao bi to da je pozitivna stvar. Ulog je velik, ali imamo dobru i samopouzdanu ekipu, idemo pokazati najbolje od sebe - jasan je 'Cindra'

Lino u pripremi ima jednu novu Hrvatsku s kojom će pokušati iznenaditi protivnike.

- Izbornik inzistira na dobroj i čvrstoj obrani iz koje će se izlaziti u kontre. Rekao bi da je to jedna nova Hrvatska u nekom bržem izdanju s više izmjena i rotacija. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici s neugodnim Islandom dobro odigrati jer posao sigurno neće biti lak. Hrvatska će igrati u Münchenu, a protivnici su u Olimpijskoj dvorani ŠpanjolskaMakedonijaIslandBahrein Japan.

Prvi susret igramo s Islandom 11. siječnja u 18 sati, potom je protivnik 13. siječnja Japan (16.30 sati), pa Makedonija 14. siječnja (18 sati), 16. siječnja Bahrein (18 sati), a zadnju utakmicu u skupini igramo sa europskim prvakom Španjolskom 17. siječnja u 20.30 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Godfather96 09.01.2019.

    ima neki razlog zasto je otpao Filip Ivić?

  • Veliki Meštar sviju hulja 08.01.2019.

    Ma vidit ce crnog djavla

  • drogec 08.01.2019.

    Sa Lininim atomskobrzim rukometom dobro ako prodemo skupinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare