To je to što me zanima!

Duvnjak: Želimo pobjedu! Ostavit ćemo srce tamo...

Dobro nam je došao slobodan dan, da se malo oporavimo, da sami odlučimo o svojoj sudbini. Idemo po pobjedu, rekao je Domagoj Duvnjak
Vidi originalni članak

Danci su aktualni europski prvaci, s njima smo uvijek teško igrali, rekao je Domagoj Duvnjak najavljujući odlučujuću utakmicu naših rukometaša na EP-u u Austriji i napomenuo:
- Imamo puno želje i volje da pobjedom izborimo polufinale, sportaši smo i svi do jednoga želimo tu pobjedu. Dobro nam je došao slobodan dan, da se oporavimo. Sigurno je jedno, ostavit ćemo srce na parketu pa što bude. Ma i da Norvežani dobiju Island nećemo se opustiti, ići ćemo po pobjedu - dodao je Dule.
No, činjenica je da se naši rukometaši muče tijekom ovog EP-a. Istina je da u pet utakmica ne znamo za poraz ali u našoj igri nema tečnosti, igrači rade gotovo početničke greške, kako u napadu tako i u obrani, pa u svakome meču ovisimo o trenutačnoj inspiraciji Ivana Balića. Srećom, Ivano igra u životnoj formi, izvlači nas iz ponora... No protiv Danaca puno više moraju dati Igor Vori, najbolji igrač SP-a u Hrvatskoj, Ivan Čupić, Domagoj Duvnjak, pa i Marko Kopljar kojemu je ovo bila idealna prilika za dokazivanje.
- Igramo katastrofa, mučimo se u napadu ali osvajamo bodove - rekao je Ivan Čupić. Naše je desno krilo prvi je strijelac momčadi, u pet je utakmica zabio 26 golova, ali čak 17 iz sedmeraca! U pet utakmica do naših su krila bekovi proslijedili tek 35 lopti, pa nije ni čudo što Čupić, Štrlek i Zrnić ne zabijaju koliko se od njih očekivalo. "Zakazao" je i Igor Vori. Nije to onaj stari Igi, u obrani nema više oliko čvrstine, dok mu za veći napadački učinak treba i više lopti. A one teško ne stižu i do njega.
- Bez obzira na sve imamo sedam bodova, bez poraza smo i sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ne vidim gdje je problem. Čini mi se da se dižemo iz utakmice u utakmicu, pa nitko nije očekivao da će biti lako - kaže naš pivot kojeg čeka borba s danskim teškašima na crti. Zato naš najbolji igrač Ivano Balić upozorava:
- Danci? Ma znamo sve o njima, toliko smo puta igrali. Čvrsta obrana 6-0, izvrstan golman Hvidt, puno trče. Treba pripaziti na sve to. Moramo popraviti svoju obranu, iako ne igramo toliko loše, stvarno. Moramo biti čvršći u obrani i probati pretrčati te Dance.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • razumni...not 28.01.2010.

    gledo sam 90% tekmi prek neta,nisu tolko ni danci jaki kao prije 2 godine,naravno nismo ni mi al se u 60 minuta sve moze dogodit ajmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ubojica mekog srca 28.01.2010.

    zajedno sve ove godine i kroz pobjede i kroz poraze zajedno smo stajali uvijek pjesmu pjevali najljepšu baladu o tebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ajmooooooooooooooooo dečki možete vi to!!!!!!!!!

  • nea-zg 28.01.2010.

    danci su cijelo vrijeme gubili od norvežana,i dobili taj nesretni sedmerac u 60-toj minuti,i jedino su tak uspjeli pobjedit.norveška je po meni daleko bolja bila od danske,a mi smo si tu negdje ko norvežani tak da po svemu trebali bi dobit dance,sretnooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare