Obavijesti

Sport

Komentari 13

Duvnjak: Želimo pobjedu! Ostavit ćemo srce tamo...

Duvnjak: Želimo pobjedu! Ostavit ćemo srce tamo...
1

Dobro nam je došao slobodan dan, da se malo oporavimo, da sami odlučimo o svojoj sudbini. Idemo po pobjedu, rekao je Domagoj Duvnjak

VIDEO

Danci su aktualni europski prvaci, s njima smo uvijek teško igrali, rekao je Domagoj Duvnjak najavljujući odlučujuću utakmicu naših rukometaša na EP-u u Austriji i napomenuo:
- Imamo puno želje i volje da pobjedom izborimo polufinale, sportaši smo i svi do jednoga želimo tu pobjedu. Dobro nam je došao slobodan dan, da se oporavimo. Sigurno je jedno, ostavit ćemo srce na parketu pa što bude. Ma i da Norvežani dobiju Island nećemo se opustiti, ići ćemo po pobjedu - dodao je Dule.
No, činjenica je da se naši rukometaši muče tijekom ovog EP-a. Istina je da u pet utakmica ne znamo za poraz ali u našoj igri nema tečnosti, igrači rade gotovo početničke greške, kako u napadu tako i u obrani, pa u svakome meču ovisimo o trenutačnoj inspiraciji Ivana Balića. Srećom, Ivano igra u životnoj formi, izvlači nas iz ponora... No protiv Danaca puno više moraju dati Igor Vori, najbolji igrač SP-a u Hrvatskoj, Ivan Čupić, Domagoj Duvnjak, pa i Marko Kopljar kojemu je ovo bila idealna prilika za dokazivanje.
- Igramo katastrofa, mučimo se u napadu ali osvajamo bodove - rekao je Ivan Čupić. Naše je desno krilo prvi je strijelac momčadi, u pet je utakmica zabio 26 golova, ali čak 17 iz sedmeraca! U pet utakmica do naših su krila bekovi proslijedili tek 35 lopti, pa nije ni čudo što Čupić, Štrlek i Zrnić ne zabijaju koliko se od njih očekivalo. "Zakazao" je i Igor Vori. Nije to onaj stari Igi, u obrani nema više oliko čvrstine, dok mu za veći napadački učinak treba i više lopti. A one teško ne stižu i do njega.
- Bez obzira na sve imamo sedam bodova, bez poraza smo i sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ne vidim gdje je problem. Čini mi se da se dižemo iz utakmice u utakmicu, pa nitko nije očekivao da će biti lako - kaže naš pivot kojeg čeka borba s danskim teškašima na crti. Zato naš najbolji igrač Ivano Balić upozorava:
- Danci? Ma znamo sve o njima, toliko smo puta igrali. Čvrsta obrana 6-0, izvrstan golman Hvidt, puno trče. Treba pripaziti na sve to. Moramo popraviti svoju obranu, iako ne igramo toliko loše, stvarno. Moramo biti čvršći u obrani i probati pretrčati te Dance.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom