To je to što me zanima!

Dva debitanta idu u 'napad' na Ronalda: Tko će biti najbolji?

DESETORICA U šest godina Uefina izbora igrača godine u finalu su bila ukupno samo desetorica. Bale i Griezmann debitiraju, a Cristiano Ronaldo je uvijek tu
Vidi originalni članak

Izuzetno sam sretan i ponosan što sam se našao u finalu Uefina izbora. To mi je jako dobar pokazatelj da sam na dobrom putu prema vrhu, rekao je sjajni Antoine Griezmann.

Francuski napadač Atletico Madrida prvi put će biti među tri najbolja u Uefinu izboru za najboljeg nogometaša Europe, jednako kao i Gareth Bale. S njima će se dvojicom zatvoriti krug od prvih deset igrača koji su ušli u završnicu. Uz Ronalda, koji je jedini svih šest godina bio među trojicom najboljih, te Messija, jedinoga koji je ovu nagradu osvojio dvaput, na gala večeri u Monte Carlu pojavljivali su se još i Xavi, Iniesta, Ribery, Neuer, Robben i Suarez. Sama elita.

- Bilo bi sjajno dobiti ovu nagradu, ali fantastično je samo to što sam nominiran. Ipak je važnije trofeje osvajati s klubom i reprezentacijom, a svaka individualna nagrada samo je bonus - kaže Gareth Bale.

Najboljeg nogometaša Europe bira žiri sastavljen od 55 novinara iz 55 država članica Uefe. Hrvatski predstavnik su svih šest godina trajanja izbora bila i ostala 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • roko10 25.08.2016.

    Messi

  • NIKE 25.08.2016.

    Ne razumijem kako osnova glasovanja mogu biti novinari . Ljudi čija je profesija na bilo koji način napraviti senzaciju a zatim je objaviti .

  • Orahova1 25.08.2016.

    Pozvali su Ian Rusha story znaci Bele osbaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare