To je to što me zanima!

Dva lica Nexea: Imali +12 protiv Poljaka pa skoro sve prosuli...

Prvih 30 minuta Nexe je odigralo u transu, otišlo sve do 17-6. Drugo poluvrijeme obrnuta priča. Poljaci su od -12 dojurili sve do 22-25 u 56. minuti, ali za kraj su i Našičani pojačali za konačnih 28-23
Vidi originalni članak

Veći dio posla obavili su rukometaši Nexea na europskoj premijeri. U prvoj utakmici prvog pretkola Europske lige protiv poljskog Azotyja iz Tarnowa stvorili su zalihu koja bi trebala garantirati miran uzvrat koji će se i u srijedu igrati u Našicama. 

Poljaci su danas bili tek formalni domaćini prihvativši da se obje utakmice igraju kod Nexea, što je već bila poruka o njihovim ambicijama. Iako su bili finalisti nacionalnog Kupa, više govori pozicija u donjem dijelu prvenstva prošle sezone. Makar, ima tu internacionalaca, čak i dva hrvatska dobra prijatelja iz Japana, Yoshida i Tokuda. 

POLJACIMA PRVI PUT Poljska i Švedska domaćini SP-a za rukometaše 2023. godine

Prvih 30 minuta Nexe je odigralo u transu, otišlo sve do 17-6. Drugo poluvrijeme obrnuta priča. Poljaci su od -12 dojurili sve do 22-25 u 56. minuti, ali za kraj su i Našičani pojačali za konačnih 28-23. Radovanović se zaustavio na 10 obrana, Jelinić i Vejin na pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare